Начало Спорт Меси посочи двата най-силни отбора в момента. Барса не е сред тях

Меси посочи двата най-силни отбора в момента. Барса не е сред тях

1178

Нападателят на Барселона Лионел Меси определи кои са двата най-силни отбора в света в момента и същевременно фаворити в Шампионската лига.

Изненадващо обаче неговият тим не е сред посочените от супер звездата.

Лионел Меси, че към днешна дата над всички в света са Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

„Манчестър Сити е един от най-силните тимове в настоящия момент, заедно с ПСЖ. Това са двата клуба, които се изявиха като фаворитите в Шампионската лига. Не трябва да изключваме и Реал. Засега резултатите им не оправдават очакванията, но не се съмнявам, че в крайна сметка те ще се борят за всички трофеи, както се случва непрекъснато в последните години. Друг голям отбор е Байерн, но реалността е такава, че най-добри понастоящем са Манчестър Сити и Пари Сен Жермен“, коментира Меси, цитиран от Marca.

След пет кръга от груповия етап Ман Сити и ПСЖ са единствените отбори, които спечелиха и петте си срещи.

Звездата на Барселона Меси в петък получи за четвърти път в кариерата си приза „Златната обувка“ за най-добър голмайстор в Европа за миналия сезон. Аржентинският гений бе награден на церемония в Барселона.

През сезон 2016/17 той отбеляза 37 гола в Ла Лига, въпреки че Барселона не се представи на ниво и шампион стана Реал Мадрид. За 30-годишният футболист това е 4-та Златна обувка, след като той спечели наградата през 2010, 2012 и 2013. По този начин той изравни големия си съперник Кристиано Роналдо, който също е печелил четири пъти голмайсторското отличие.

предишна статияМеркел обеща бързо да състави правителство
следваща статияТози пешеходец е най-големият късметлия на света (ВИДЕО)