Начало Водещи Мемоарите на Мишел Обама излизат на 13 ноември

Мемоарите на Мишел Обама излизат на 13 ноември

1209
Барак Обама, Мишел Обама

Книгата с мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама ще бъдат представена пред широката публика на 13 ноември 2018 година. Това се казва в съобщение на официалния представител на съпругата на 44-ия президент на САЩ.

Книгата излиза със заглавието Becoming (от англ. – изграждане) на 24 езика.

„Работата над Becoming беше за мен дълбоко личен опит“, казва бившата първа дама. Както отбелязва тя, в книгата разказва за „своите корени“ и за това „как малкото момиче от Саутсайд в Чикаго намира сили да въодушевява другите“. „надявам се, че моят път ще вдъхнови читателите да намерят смелостта да станет тези, които имат желание да бъдат“, подчертава тя.

Американското издателство е „Краун пъблишинг груп“ (Crown Publishing Group), цената на книгата е 32,50 долара с хартиено тяло и около 15 долара в електронна версия. Преди излизането на книгата Обама тръгва из САЩ и ще посети и други страни, за да представи книгата.

Петдесет и четири годишната сега Мишел беше първа дама от 2009 до 2017 година, когато демократът Барак Обама бе президент на САЩ. Те се женят през 1992 година. Имат две дъщери.

предишна статияОткриха бърз лек срещу депресията
следваща статияОткриха предимствата на песимизма