ден зодиак парични проблеми

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Телец

Денят е много подходящ, за да разгледате новите предложения за сътрудничество. Днес ще успеете да диктувате своите условия на потенциалните си партньори, а това на никого няма да се стори странно. Обкръжаващите ще виждат у Вас специалист , с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата привлекателност ще Ви гарантира вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте предпазливи, което е много разумно, защото далеч не на всички, които днес Ви предлагат да бъдете заедно в добро и зло, може да се вярва.

Близнаци

Известни сте с това, че винаги изпробвате нещо ново, а също и с това, че винаги можете да уговорите когото си искате да се присъедини към Вас. Затова когато се отказвате от предложения, на които обикновено не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите приятели Ви гледат обезпокоени. Всъщност не трябва да се безпокоят, защото това е временна меланхолия. Мяколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това отново ще се откажете сами със себе си.

Рак

Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв

Сериозни проблеми са малко вероятни, но ще възникнат доста много малки трудности, а точно тези трудности ще Ви действат обезкуражително. Ентусиазмът ще се топи буквално пред очите Ви и ако имате важна работа, опитайте се да я свършите още през първата половина на деня. Вечерта е време, в което нищо няма да Ви зарадва така, както спокойната почивка в семеен кръг. Близките Ви имат за Вас приятни сюрпризи и добри новини. Освен това, вероятни са парични постъпления, които ще се окажат много навременни. Денят е подходящ за открития, които ще са от голяма полза.

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще му се струва, че всячески се стараете да го обидите, унизите и да го направите за посмешище пред околните. Всъщност това естествено съвсем няма да бъде така и ще се наложи да му го доказвате. Желателно е, това да стане незабавно, за да избегнете неприятните последствия.

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

През този ден ще се нуждаете от леки и необременителни отношения, без каквито и да било задължения от Ваша страна. Тогава остава да се помирите и с факрта, че няма да имате никакви задължения и към Вашия любим човек. Предстоят Ви два свободни и волни дни за отмора.

Козирог

Ще имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. Новите връзки ще помогнат за засилване на Вашето влияние и за укрепване на авторитета. Денят е подходящ за всякаъв вид общуване, светски мероприятия и пъблични изяви. Но ако сте сколонни към самостоятелна работа и ограничени контакти, може да се сблъскате с трудности. Много е голяма вероятността за романтични увлечения. По начало всички представители на Вашия знак са в състояние да очароват когото им е угодно, но едновременно с това много лесно „губите” главата си. На младите представители на Знака денят обещава главозамайващи приключения с благоприятен изход.

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби

Предстои Ви да направеите важно откритие – колкото по-неочаквано, толкова по-значително. Ако целите промени, може да използвате този ден, за да им поставите началото. Сега е оптималния монент, за да се заемете с нещо съвсем ново, както и да изпитате своите сили на съвсем ново поприще. Предизвиквате силни чувства у хората, които Ви заобикалят, но те не винаги са приятни, и затова днес може да си спечелите и приятели, и врагове. Не е желателно да си определяте важни срещи за втората половина на деня. През това време ще е сложно, да настоявате на своето.

предишна статияВремето почти без промяна – хладно и дъждовно
следваща статияАПИ: Мокри пътни настилки и мъгли