luc-besson
Режисьорът Люк Бесон

Втора жена обвини френският филмов гигант Люк Бесон в сексуално насилие два месеца след като млада актриса се оплака, че Бесон я е изнасилил.

49-годишната ръководителка на кастинги е казала пред сайта „Медиапарт”, че тя е била насилвана сексуално от режисьора „всеки път, когато се качвах в асансьора с него” и също, че е отправял сексуални намеци по време на снимки.

Две други жени също заявиха, че Бесон се е „държал неприлично” с тях, като едната от тях, която е актриса, заяви, че ѝ се е наложило да избяга от офиса му в Париж пълзейки.

Адвокатът на режисьора Тери Марембърт вече отхвърли обвиненията в изнасилване и ги нарече „обвинения на луди”.

Той заяви, че „категорично отхвърля да е имало каквото и да е неприлично или осъдително поведение” от страна на Бесон.

„Господин Бесон ще запази своите отговори за разследващите, защото само те могат да докажат невинността му”, допълни Марембърт.

Според онлайн изданието „Медиапарт” ръководителят на кастингите е писала до прокурорите, както и актрисата, която обвини Бесон в изнасилване. Но при запитване до прокуратурата оттам заявиха, че не са получавали такива оплаквания.

Компанията на Бесон отказа да коментира новите обвинения, но оттам споделиха, че „подкрепят Люк Бесон в този така тежък за него период”

предишна статияСръбски политик нарече Джокович „идиот“ заради подкрепата му за Хърватия
следваща статияУникална възможност за една от зодиите днес, голямо разочарвание за друга