Начало Хороскоп Лош ден за една от зодиите днес. Планини от работа за друга

Лош ден за една от зодиите днес. Планини от работа за друга

1942
хороскоп

Овен
За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Даже и в личните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате сдържаност, отговорност, дисциплина и емоционална уравновесеност. Възможни са ограничения в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва . Такова поведение може да бъде възприето като липса на възпитание , или проява на лош вкус. С Вашия постоянен партньор, възлюбен или спътник в живота, през това време може да проверите за издръжливост, надеждност и порядъчност. Ако сте открили собствен бизнес, може да успеете да преодолеете критичния период.

Рак
Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева
Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Везни
Днес Вашият любим човек ще се опита по някакъв начин да промени някакви традиции и устои на Вашето общуване, като внесе в тях нещо ново, свежо и особено. Само че Вие ще се окажете малко прекалено консервативни, и ще Ви бъде трудно да се пренастроите на нов лад….

Скорпион
Днес ще бъдете буквално затрупани с работа, но това не трябва да Ви огорчава. Звездите говорят, че наградата за Вашите усилия с лихва ще покрие загубите. Дайте си сметка, че времето не стои на едно място. Опитайте се да прекарате деня спокойно. Не се хвърляйте в борба за лидерство, опитвайки се да убедите всички в своята правота. „Изгодно” ще се отличавате с бунтарския си дух и ще разбуните домашното и служебното спокойствие. Денят не е подходящ, за да щурмувате висините и да се опитвате да се изкачите по кариерната стълбица. Опитайте се просто да се веселите и да заразите всички с неизчерпаемата си енергия. Днес всичко трябва да контролирате сами.

Стрелец
Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог
С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е изключително подходящ за правене на планове и стремеж за тяхната реализация, но е неподходящ за извършване на финансови операции , посещаване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всякакъв характер. Материалните средства, с които в момента разполагате, може да бъдат подложени на сурова ревизия. Ако нищо не Ви заплашва отвън, звездите Ви приканват да направите доброволна инвентаризация на своите ценности – веществени или духовни. Не е изключено да изплуват предишни грешки във водене на дейността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите доходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей
Вроденият Ви интерес към експериментите , оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували . В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация.

Риби
През този ден най-напред бъдете честни със себе си. Тогава и по отношение на Вашия любим човек ще бъдете достатъчно искрени и няма да има за какво да се срамувате. През този ден е много важно да няма пред кого да се чувствате виновни и да останете щастлив притежател на кристално чиста съвест.

предишна статияВремето остава топло, с превалявания в Западна България
следваща статияБританските учени установиха, че мъжете се срамуват да са вегетарианци