Начало Водещи Лош ден в любовта за една от зодиите, друга не бива да...

Лош ден в любовта за една от зодиите, друга не бива да инвестира пари

2400
ден зодиак парични проблеми

Хороскопът ви за 4 януари 2018г.

Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Телец

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци

Някой се кани съвсем скоро да Ви попита, умеете ли да пазите тайна – нещо много сериозно и важно от негова гледна точка. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любопитството, отговорете му честно. Обийкновено не можете да премълчите само когато се отнася до собствените Ви тайни, но преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите чуждата тайна завинаги.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Изглежда сте човек – късметлия, но даже и звездите се оказват безсилни, когато сте с твърдото намерение, да вярвате в правилността само на собствените си съждения. Дръжте своето его под контрол и помнете, че сте обкръжени от много хора, живеещи собствен живот. Особено важно е, да сведете до минимум саморекламата по време на работните съвещания , защото иначе може да се представите като лекомислен повърхностен човек , не способен да се отнесе отговорно към поставената задача. Обръщайте внимание на това, какво говорят другите, тъй като може да научите нещо жизнено важно.

Дева

За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?…

Везни

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви притисне до себе си колкото се може по-силно, за да се убеди, че сте истински жив човек, а не плод на богато въображение. Не се съпротивлявайте и не увъртайте , защото иначе може да си останете за него фантом за вечни времена.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Спазването на законите се явява за Вас едно от важните условия за постигане на успех. Никой не Ви забранява, да прибягвате до авантюри и експерименти, но поне в началото сте длъжни да изпробвате всички официални спсоби за решаване на проблемите. Вашето вътрешно предчувствие често ще съвпада с изискванията на обстоятелствата. Интуитивно ще се стремите към ред и предсказуемост при всички контакти, отлично разбирайки, че това е най-безболезнения начин за постигане на желаното. Активността Ви ще се ограничава от деловите задължения, състоянието на здравето и семейните планове.

Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.

предишна статияНа отделни места ще превали дъжд
следваща статияАПИ: Пътната обстановка в страната – пътните настилки са сухи, на места има мъгла