Начало Водещи Кога и къде партиите и коалициите откриват предизборната си кампания?

Кога и къде партиите и коалициите откриват предизборната си кампания?

39
Избори 9 юни

Академик Николай Денков и кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще поставят началото на предизборната си кампания в Бургас на 10 май. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията в морския град.

Откриването ще бъде от 18:00 часа в Експозиционния център „Флора“.

Водачът на листата и колегите му, кандидати за депутати, канят бургазлии и хората от региона на среща, за да поговорят заедно за това какво е постигнато през изминалите девет месеца и каква България искат да изградят с общите усилия на всички нейни граждани.

На 09.05.2024 г. в гр. Стара Загора ГЕРБ -СДС ще даде официален старт на предизборната кампания за парламентарни избори и избори за Европейски парламент. Събитието ще се проведе в Общинската спортна зала от 18:00 ч. с адрес Южна промишлена зона, бул. „Никола Габровски“ 12. На мероприятието ще присъстват, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, водачите на листите на коалиция ГЕРБ-СДС за парламентарните избори, кандидати за народни представители и листата с кандидати за Европейски парламент.

„Има такъв народ“ ще открият официално предизборната си кампания на 11 май в Епископската базилика в Пловдив, а „Възраждане“ на 10 май в старата столица Велико Търново.

Още новини от деня – четете тук