Начало Водещи Класация показва кое е най-доброто ергенско леговище

Класация показва кое е най-доброто ергенско леговище

1156
леговище

Скъпи мега имения с хеликоптерна площадка на покрива, частен кино салон с 40 места и плувен басейн се борят за титлата най-добро ергенско леговище, съобщава вестник „Сън“.

Шест луксозни къщи, всяка от които е на пазара в този момент са стигнали до финала на предаването „Ultimate House Hunt”. Това предаване показва най-добрите имоти на планетата.

Всички тези имения са в категорията Екстремен дом.

В състезанието за най-привлекателно имение са включени имението Бел Еър в Калифорния, къща в средиземноморски стил с красив атриум, хижа с двуетажна игрална зала и стена за катерене.

Калифорнийското райско мега имение

Този пищен имот се продава в момента за 188 милиона долара. Предлага спираща дъха гледка към Лос Анджелис и има 12 спални 100 арт инсталации и 5 бара. С тази къща върви и персоналът й, който наброява 8 човека. Този имот е бил собственост на много знаменитости и предлага спиращи дъха гледки, както към града, така и към Тихият океан. Всеки един детайл в къщата е внимателно подбран от собственика на къщата и дизайнер Брус Макоуски. Имението разполага с частен кино салон с 40 места и писта за боулинг.

Величие със средиземноморска тематика в Мериленд

Имотът с 5 спални в Потомак, Мериленд прилича на сцена от „Хиляда и една нощ” е включен в съревнованието заради своят интериорен дизайн и мозайки в средиземноморски стил. Атриумът прилича на оазис в пустиня. В него има палми, басейн, гореща вана, колони.

Спиращо дъха ранчо със собствено лозе в Калифорния

Великолепното ранчо Лос Олийос в Калифорния се гордее с това, че е има едно от най старите лозя в Санта Барбара. Лозовите насаждения са от Шардоне, Сира, Сангьовезе и Темпранило.

Със своите 5 спални това място се предлага за само 16.5 милиона долара. То предлага 360 градусова гледка към лозята, хълмовете, маслиновите дървета и планините.

Усамотена хижа в спокойната пустош

Просторна дървена хижа в Северна Каролина, също беше част от участниците. Тя се продава за 7 милиона долара и разполага 5 спални, от които спокойно можете да видите елен, пуйка или лосове да се разхождат. Има също така две езера и док, които са включени в цената на имота с големина близо 295 хил. квадратни метра.

Изключително модерна къща на дърво

Луксозната къща на дърво във Вашингтон се намира във величествена гора пълна с поточета и водопади.

Със своите 137 квадратни метра и 3 спални, имотът идва и с три камини и се продава за по-малко от 2 милиона долара.

Изключително атрактивната хижа на брега на морето, която е подходяща за деца на всякакви възраст

Невероятната хижа намираща на брега на морето в Джорджия има двуетажна игрална зала и стана за катерене , която води към третия етаж на къщата, от който се разкрива невероятна панорамна гледка. Извън самата къща има голф игрища. Хижата разполага със 7 спални и плувен басейн.

Гласуването продължава и в момента и ще бъде прекратено на 17-ти юли.

предишна статия10 интересни факта за Великата китайска стена
следваща статияНезрящ турчин постави рекорд за скорост