Кирстен Дънст призна, че е мислила да замрази яйцеклетките си, докато не е забременяла.

Звездата щеше да се довери на медицината, за да запази фертилитета си до по-късна дата, ако не беше срещнала своята „сродна душа“ Джеси Племонс – с който започна да се среща през 2016 г. – и се сдоби със сина им Енис през 2018 г.

В реч пред дигиталното списание PorterEdit на Net-a-Porter тя каза: „Ние сме толкова женени, колкото можете да си представите. Имаме дете заедно.”

“ Моята майка непрекъснато ми повтаряше: ‘Но кога ще се жениш?’ И аз казвах: „Мамо, няма да се оженя, докато не съм бременна. Искам да се забавлявам и да пия. Искам да ми хареса. [Моята майка е] е от старата школа в това отношение. Мислех, че ще ми е трудно да забременея, но беше изненада. Ако не бях срещнала Джеси, щях да замразя яйцеклетките си. [Но] усеща се, че съм извадила късмет.’, споделя Кирстен.

37-годишната актриса се срещна с 31-годишния Джеси, когато снимаха FX сериала „Fargo“ през 2015 г. и тя почти веднага разбра, че той е човекът за нея. Кирстен Дънст призна, че е мислила да замрази яйцата си, докато не е срещнала съпруга си „сродна душа“ и не е забременяла.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статия„Союз МС-14” не успя да се скачи с Международната космическа станция