Начало Водещи Ким Чен-Ун е влюбен в Рейчъл от „Приятели” и иска да я...

Ким Чен-Ун е влюбен в Рейчъл от „Приятели” и иска да я отвлече?

3006

Севернокорейският лидер Ким Чен-Ун бил лудо влюбен в звездата от „Приятели” Дженифър Анистън и дори панирал отвличането й, твърди американското таблоидно издание National Enquirer.

Според медията, която се позовава на „информатор на ЦРУ,“ диктаторът бил обсебен от актрисата и искал да я направи своя жена.

Предполагаемият „информатор“ добавя:

„Той е напълно погълнат от всичко в Холивуд. Гледа отново и отново „Приятели“. Убеден е, че скоро ще се забавлява с най-големите звезди в Холивуд“.

Ким Чен-Ун дори наел бивши агенти на КГБ, за да отвлекат Анистън по време на пътуването й до Париж през април. Те обаче нищо не направили, защото холивудската звезда постоянно била заобиколена от телохранители.

След като отбеляза, че предполагаемата мисия в крайна сметка се е провалила, „източник“ добави: „С няколко седмици изтече информация за тайнствени масови екзекуции в столицата на Северна Корея и това (провалът на мисията) може да е причина“.

На свой ред изданието Gossip Cop реши да провери тази история и се свърза с говорител на ЦРУ. Той пък се изсмя на абсурдното съобщение. Gossip Cop често разобличава Enquirer за публикуване на неверни истории за Дженифър Анистън.

предишна статияТя вдига 240 кг. и има 48 см. бицепс. Тя е най-нацепената жена! (СНИМКИ И ВИДЕО)
следваща статияГригор Димитров с историческо постижение в Лондон