Как да закусваме в полза на потентността

Зависимостта на мъжката потентност от диетата отдавна не се поставя под въпрос, тъй като сексуалната енергия изисква определен набор от витамини и минерали, които човек получава с храната. Със закуската също е възможно както да се засили мъжката сила, така и да се навреди.

Най-добре е да закусите с богата на витамини диета с комплексни въглехидрати. Например, това могат да бъдат ядки с високо съдържание на витамин Е, магнезий, желязо и цинк. Кашу, бадеми, орехи и борови ядки също са богати на аргинин, което подобрява чувствителността към секса и стимулира добрата ерекция.

Второто най-полезно нещо са медът и пчелните продукти. Той стимулира производството на тестостерон и подобрява кръвообращението в тазовите органи, което води до по-добро запълване на кръвта в кавернозните тела на пениса. 50 грама мед на ден ще помогнат на мъжете да удължат преживяванията си, да осигурят добра ерекция и да впечатлят противоположния пол.

Отличен ефект може да се постигне с грозде. Плодовете са богати на калий и желязо, което спомага за подобряване на притока на кръв и качеството на семенната течност.

Експертите препоръчват да се прави смес от ядки и мед и да се консумира редовно като десерт, което ще доведе до подобряване на качеството на сексуалния живот.

предишна статияБританският парламент спира работа от днес
следваща статияНякой трябва да бъде самокритичен днес, друг ще устоява на изкушения и провокации