Начало Водещи Изненади от любимия за една от зодиите, а за друга – финансова...

Изненади от любимия за една от зодиите, а за друга – финансова инжекция

1316
овен

Овен 
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Телец

Избягвайте неделикатността в обществените връзки, а обидите и недоразуменията – в романтичните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете искрени в професионалната работа и социалния живот. Ако възникнат финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътуване или на разходка може да се почувствате не съвсем комфортно. Ако се обърнете за помощ към член от семейството, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по съвсем обективни причини, които по никакъв начин няма да са свързани с отрицателно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия момент за оказване знаци на внимание и правене на подаръци на малко познати хора.

Близнаци

Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търситре изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак

Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате идея за пътуване или кратко пътешествие, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни проекти ще Ви динесат изгода.

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

У Вас може да се появи усещането, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за идеите си. Някой е обърнал внимание на начина, по който работите, започнал е да Ви наблюдава, и иска да откупира Вашите методи. Този наблюдател тихичко се промъква на Ваша територия, но Вие сте положили прекалено много усилия, за да оградите своето лично пространство, и сега не позволявате на чужди хора да проникнат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец

През този ден трябва безпрекословно да слушате своя любим човек. Понякога – даже до абсурд. Своята собствена логика е по-добре съвсем да не включвате: изпробвайте ролята на послушна кукла в неговите ръце. Това ще Ви помогне да си изясните, до колко на него може да се разчита и до колко правилно може да Ви води по живота.

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

предишна статияТопло и слънчево време днес
следваща статияВ Мексико 12-годишно момче е студент по биомедицинска физика