Начало Свят Измислиха „акт за раждане“ на автомобилите

Измислиха „акт за раждане“ на автомобилите

905

Специален сертификат, в който се отбелязва датата на производство на автомобила, ще дава на своите клиенти Aston Martin.

Освен „акта за раждане“, британската компания за спортни автомобили ще подарява на бъдещите собственици книга, в която е отразен целият път на придобивката му – от началото на производството до момента на предаване на ключовете, пише Automedia. Специално за тази цел от Aston Martin са монтирали 20 стационарни камери в завода си в град Гейдън, Уорикшър.

След като автомобилът слезе от поточната линия, направените по време на ключовите етапи от коплектоването му снимки ще бъдат сортирани и оформени в луксозна книга от 107 стр.

В последната й глава – Your Story („Вашата история“), ще бъде публикуван „акт за раждане“. В него ще бъде вписано името на собственика на автомобила, както и всички характеристики на придобивката му.

С книги ще бъдат съпровождани всички автомобили, произведени в завода от юли 2017 г. Разбира се, има и малка уловка. За луксозното издание ще трябва да бъдат платени 450 паунда. Което едва ли ще е проблем за бъдещите собственици на Aston Martin Vantage, Vanquish, Rapide или DB11.

предишна статияРапър раздаде един милион долара в новия си клип (ВИДЕО)
следваща статияБългарка с Jaguar XF предизвика луда гонка с полицията в Италия