зодии

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци

Днес Вашите роднини и близки могат да Ви разберат неправилно, което ще окаже сериозно влияние на Вашето психическо състояние. А това може да се стовари на Вашия любим човек, и просто няма начин да не се отрази на вашите отношения. Бъдете предпазливи и сдържани.

Рак

Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че човекът, за когото често мислите, може да си играе с Вашите чувства, защото просто не можете да повярвате в реалността на ставащото. Опитайте се да поговорите откровено и му разкажете за това, което Ви е на ума. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте точно този човек, за когото Вашият събеседник отдавна си е мечтал, и именно Вие ще успеете да осмислите живота му, както никой друг!

Лъв

Вашите стари и верни приятели искат тази вечер да прекарате времето с тях. За съжаление на Вас ще Ви се иска да приемете друго, много примамливо предложение в абсолютно нова и интересна компания. Единственият начин да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, за да успеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за съмнение?

Дева

Струва Ви се, че Вашата половинка е силен човек? Духовно или физически – не е важно. Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е така. Оказва се, че половинката Ви е много крехък и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в трудните моменти. Сега за нея това е много важно!

Везни

Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, но и се безпокоите от възможността спокойно да поговорите с близките си хора. Този ден е свързан с вълнения, истинската причина за които е трудно да се определят, а и самите Вие дори пред себе си не признавате, какво точно не Ви устройва в създалата се сложна ситуация. Не предприемайте крачки, последствията от които ще бъде трудно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете днес особено тактични с децата. Не е желателно да харчите големи суми с цел задоволяване на собствените си капризи.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор може да се покаже по- резултатаен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате…

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Днес ще успеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви започва период на по-плътно и качествено общуване с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе чувство на удовлетворение. При това положение ще можете сериозно да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, как се отнасят към Вас околните. Възможно е да намерите някои важни неща, които да Ви подскажат, как може да намерите недостигащите елементи в главоблъсканицата.

предишна статияСняг, студ и вятър – който може, да не излиза от къщи
следваща статияАПИ: Заледени са пътните настилки в страната