Начало Водещи За Козирозите денят е подходящ за пътуване извън града, много възможности се...

За Козирозите денят е подходящ за пътуване извън града, много възможности се отварят пред Овните

966
Хороскоп

Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

 

Телец

Макар че като цяло днешния ден не е лош, Телците ще бъдат обхванати от важни мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се опитват да получат справедливост, но това няма да доведе до нищо добро. Възможни са конфликти с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста силно ще бъде желанието да промените своя живот. Днес много Телци са готови за екстравагантни и даже шокиращи постъпки. Но все-пак дайте думата на здравия разум. Особено полезен той ще бъде към вечерта.

Близнаци

Не се оглеждайте назад. Днес няма да имате никаква полза от носталгия и срещи с миналото, а болката и разочарованието в живота и без това са Ви достатъчни. Живейте за днешния ден, а ако той не Ви е по сърце, живейте за утрешния. Нека Ви сгрява вашата истинска любов, а не спомените за миналото.

Рак

Този ден е свързан с важни и изискващи внимание работи. Затова не трябва мислено да се потапяте в миналото или да се стремите към бъдещето – от Вашето внимание се нуждае сегашният ден. Възможна е неочаквана среща с хора, които неотдавна са били Ваши конкуренти и съперници, а ще се изясни, че сега се намирате от една и съща страна на барикадата. Отношенията в семейството са сложни и все по-видимо става присъстващото в тях напрежение. Само че времето да изкажете своите претенции още не е настъпило: днес всеки опит да изясните нещата, само ще влоши ситуацията.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Днес е идеален ден , за да измерите своя успех, затова не жалете времето си, за да се огледате и да оцените ситуацията. С Вашия гъвкав график и безупречния си усет, ще можете да определите , кои проекти са близо до завършване , и кое в дадения момент се нуждае от Вашето внимание. Ако един от Вашите приятели се държи по несвойствен за него начин, възможно е той също да претендира за допълнително внимание от Ваша страна. Предоставете му го с цялата си обичайна щедрост, и няма да съжалявате.

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на краищата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот. Само да не го пропуснете!

Скорпион

Не трябва да се разделяте с тези, които обичате – както по принцип, така и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя любим човек – не само физически, но и духовно. Просто да го прегърнете ще е недостатъчно.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец

Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот все-пак ще се случи, и то точно така, както Ви трябва и както би Ви се искало. Само че надеждите Ви може да се окажат неоправдани, и поради това – наивни. Може би не трябва да се облягате сляпо на случая и да вземете инициативата в свои ръце?

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Днес много ще Ви се иска, да върнете на някакъв етап от отношенията с Вашия любим човек. И накар съвсем точно да знаете, че това е невъзможно,това желание ням,а да Ви напусне чак до вечерта. И даже до следващия ден… Важното е, да не Ви навреди на ежедневието Ви…

предишна статия41-годишната Олде счупи рекордите на Гинес и вече е най-старият пингвин в света
следваща статияЕКСКЛУЗИВНО Доц. Атанас Мангъров: Трябва да спре този лов на заразени с коронавирус, защото е безсмислено