овен

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внестс бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става – при Вас това се получава доста добре…

Дева

Днес ще раберете, че прекалено много и често общувате със своя любим човек и даже на моменти се чувствате уморени от него. Опитайте се по някакъв начин да намалите броя на срещите с него, за да запазите първоначалната свежест на своите чувства.

Везни

За съжаление днес професионалните перспективи не са много добри: вероятността за загуби е много по-голяма от тази за успех. Има шанс да преодолеете отдавнашни разногласия с деловите си партньори, но за тази цел ще се наложи да направите доста компромиси, както и да се откажете от много от своите планове. Не бързайте да сключвате дългосрочни договори: скоро ще се появят обстоятелства, благодарение на които ще можете да ползвате по-изгодни условия. За всички ше бъде трудно да избегнат необмислените постъпки, тъй като денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения. Половинката Ви може да се окаже, че ревнува.

Скорпион

Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Стрелец

Понякога за вас е много лесно да се докопате до същността на някакъв проблем, ако го обсъдите с човек, който Ви е близък по дух. Затова ако сега размишлявате за нещо, свържете се с някого, на когото имате доверие, и започвайте заедно да се оправяте. В какво всъщност се състои Вашия проблем? На какви съставни части може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да направите за неговото решаване?

Козирог

Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се страхувайте да си планирате най-невероятни експерименти в областта на личния живот, отношенията с близките, и не само…. Има едно условие: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки момент.

Водолей

Като избягвате експериментите и във всичко се придържате към общоприетите правила, постепенно се придвижвате към целта. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко с помощта на рисковани авантюри, или искат да Ви излъжат, или не могат да разберат цялата сложност на сегашната ситуация. За щастие имате интуиция, която няма да Ви подведе даже и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на приятели какво трябва да правят, и какво – не. Съветите Ви не само ще останат недоразбрани, а даже хората, към които са адресирани, ще се почувстват обидени. Така че е най-добре, да бъдете внимателни в изказванията си….

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

предишна статияПредимно слънчево над Западна и Централна България, над Източна – облачно
следваща статияРеал (Мадрид) се класира за финала в Шампионската лига