хороскоп
хороскоп

Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!…

Телец

За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. При това емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за „разпускане’ не се предвиждат. Това пък ще доведе до влошаване на самочувствието, и има вероятност от нервен срив. Независимо от всички трудности, ще успеете да запазите топлите и доверителни отношения с близките си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички семейни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде много полезно.

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

Рак

Вслушайте се във вътрешния си глас, който Ви съветва, да бъдете внимателни. Даже и да не виждате риск, той се крие някъде в сянка, а Вашето подсъзнание съобщава за това. Ако сте се отнасяли с подозрение към някой от хората от Вашия постоянен кръг на общуване, днес ще научите факти, които или ще потвърдят Вашите подозрения, или убедително ще ги опровергаят. При всички положения ще получите по-ясна представа за всичко, което става наоколо, и много скоро може да престанете да се безпокоите.

Лъв

Забърканите съобщения е трудно да бъдат възприети, особено ако губите време да ги анализирате и да разберете, за какво всъшност става дума и какво са имали предвид. Прекратете опитите да разшифровате чуждите намерения. Това не само на практика е невъзможно, но и е верен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво предстои да правите, за да се развиват събитията в предпочитаното направление, и направете директни крачки , за да положите основите.

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.

Везни

Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне, но ще се наложи да се помирите с временните финансови трудности. Бъдете много предпазливи! Опитвайки се да укрепите своите позиции, тъй като пилеете повече, отколкото получавате. За вниманието Ви са достойни само най-надеждните проекти, желателно – одобрени от някой от хората, на чието мнение държите и на когото се доверявате. Сега вече ще можете да се оправите с причините за личните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не трябва да бързате с избора на начин за тяхното решаване. Склонни сте да надценявате своите сили и възможностите на останалите. Изчакайте малко, и благоприятното стечение на обстоятелствата ще облекчи Вашата задача.

Скорпион

Днес на Вас ще падне по-голяма отговорност за бъдещето на Вашия любим човек. Макар че бъдещето е недалечнои не особено значимо в мащабите на Вселената – все едно към това трябва да се подходи с цялата отговорност. Така, сякаш всичко е поставено на карта…

Стрелец

Всичко, което Ви каже днес Вашият любим човек, ще смятате за глупости , без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Имате един ден, подходящ за флирт с помощта на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и даже микрофон, ако успеете да измислите, как да ги използвате за подобни цели. Днес техниката ще е най-добрият помощник и приятел, по пътя на личното щастие.

Риби

Днес ще успеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви започва период на по-плътно и качествено общуване с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе чувство на удовлетворение. При това положение ще можете сериозно да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, как се отнасят към Вас околните. Възможно е да намерите някои важни неща, които да Ви подскажат, как може да намерите недостигащите елементи в главоблъсканицата.

предишна статияПредимно слънчево време ни очаква днес
следваща статияРуски космонавти се облякоха в цветовете на украинския флаг