Начало Водещи За една от зодиите денят ще е лош, друга ще се чувства...

За една от зодиите денят ще е лош, друга ще се чувства неуверена

749
зодиак

Овен 
Крайно неблагоприятен ден във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Телец

Много рядко се случва така, че представител на Вашия знак да се чувства неуверено. Това значи, че на другите е трудно да се справят с Вас, тъй като едва ли бихте позволили някой да вземе връх . Ако някой поиска да Ви прехвърли представителни пълномощия, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в състояние да направят това сами, с радост бихте го направили. Така че ако днес Ви попадне подходящ случай, непременно се възползвайте от него.

Близнаци

Даже и не си помисляйте да излезете от къщи, ако на практика нямате желание да го направите. Вашите роднини, близки, съседи или приятели, може да се опитат да Ви уговорят, но ако не сте в настроение да се поразмърдате, не го правете. Залепете подметките си за пода, нахлузете любимата си пижама, и намерете най-удобното място на дивана. Ако ситуацията се развива от зле към по-добре, но се сблъскате със сериозно недоволство, по всяко време може да поканите тези „напомпани” у дома …

Рак

Бъдете внимателни! Досадна грешка, допусната днес, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, дори и да изглежда оправдан. Това ,в частност, е особено валидно за търговските предприятия. Не е желателно да купувате и продавате имоти, в това число и старини предмети. Евентуална среща със стари приятели ще бъде много приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали отношения може да се възобновят, но с ново качество, и за всеобща радост. Близък човек планира да Ви каже добра новина…

Лъв

Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще Ви трябва само едно – умение да се съсредоточите на скучна дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на интересно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви днес е видимо буквално за всички, така че няма да останете без внимание дори за секунда. Бъдете внимателни – Вашата „половинка” може да ревнува!

Дева

Най-хубавото от изкуствата – киното, днес ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се приемат, но най- вече би Ви се харесала интересна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на човека, с когото съвсем няма да е задължително да подържате разговор през цялото време, ще направи прекараното време съвсем хармонично.

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите грешки, и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили. Отношенията с любимия човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не искате да говорите за чувствата, които изпитвате, както и да споделяте своите съмнения. Между другото, проявявайки повече откровеност, бихте могли да получите доста приятни отговори на много въпроси.

Скорпион

Сега или никога! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия любим човек онова, което мислите за него. Или направете онова, което (казано под секрет) е трябвало да направите твърде отдавна, но все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят успех!

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща….

Козирог

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола, особено в присъствието на своя любим човек, и независимо от неговото поведение. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за адекватна реакция на действията на своята половинка, което може да предизвика множество недоразумения.

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Ако Вашия партньор е „мамино синче”, днес е най- подходящото време да направите нещо по въпроса. Опитайте да направите необходимите усилия , та поне малко да го промените! Ако всичко наистина е абсолютно безполезно, решете през днешния ден , струва ли си да продължавате вашите отношения и готови ли сте, да се помирите с неговите слабости.

предишна статияУчени създали пейсмейкър за мозъка
следваща статияВятър и нови валежи от сняг ни очакват днес