хороскоп

Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с бизнеса. Възможни са презентативни мероприятия и срещи, свързани със задгранични партньори. Атмосферата ще бъде приятна за общуване и срещи. Може да посветите деня на търсене на нова информация, която касае Вашата работа, да почетете книга или да помислите, какви навици трябва да развиете, във връзка с Вашата дейност. Денят също е подходящ и за почивка в компанията на близки приятели.

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Дева

Вашият любим човек днес ще се държи непредсказуемо и необичайно. Затояа забравете за когиката – тя съвсем не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни

Вашият любим човек е и Вашия най-добър приятел. А освен него имате и още много, много приятели. Звездите Ви съветват днес да си поиграете с него на котка и мишка – просто така – от ловна страст. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете задружно. Това само би ви направило още по-близки.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Някой от Вашите познати е излязал от нерви, благодарение на нещо, което сте казали без всякаквя задна мисъл, и даже на шега. По-полека. По невнимание сте обидили приятел. Несъмнено ще Ви прости, но защо да рискувате? Помислете, преди да кажете нещо, па макар и за секунда. И си представете, как бигте се почувствали Вие на негово място.

Козирог

За Ваше голямо съжаление днешният ден не Ви готви някакви сюрпризи или промени. Всичко ще си остане както преди – както хубавото, така и лошото.По тази причина за промени и модернизация в отношенията с любимия Ви човек остава да си мечтаете , когато сте сами. Може би чак до началото на следващия месец…

Водолей

При общуването със съмишленици е желателно да проявите разумност, сериозност и изобретателност. Ако на време решите за себе си, кой действително заслужава да бъде наречен Ваш приятел, и с кого трябва да стоите на дистанция и да нямате прекалено близки и доверителни контакти, ще Ви е много по-лесно да се ориентирате в ситуацията и да си правите планове за бъдещето. Това е подходящо време за неформални срещи с колеги ( например за посещение на конференция или симпозиум). Собствените си оригинални идеи облечете в ясна форма, а по този начин те бързо ще намерят отклик.

Риби

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вшето заветно желание.

предишна статияИзлязла от контрол ракета на SpaceX е на път да се сблъска с Луната
следваща статияВетровито, но по-меко, температурите до 7 градуса