зодии

Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Телец

Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци

За къде сте се разбързали? Събуйте си обувките и се настанете по- удобно – днес никъде няма да отидете. Каните се да превключите живота си на режим на изчакване. Радостно ли Ви е в този момент или не, статичната същност на този ден ще Ви даде няколко урока по търпение и по това, как да приемате нещата, когато не можете да ги промените. Погледнете от светлата страна на нещата и се опитайте да полуите удоволствие от един ден, свободен от стрес. Дайте почивка на ума и тялото си, за да може да ги натоварите по-късно.

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а обшителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да създаде онзи свят, който Ви се иска. Навярно основна причина ще бъде Вашето неразбиране на това, какво му е нужно, като и правилното поставяне на целите. Та значи Вашата основна задача е не да изобретите велосипеда, а да го направите по известния чертеж. Ориентирайте се в ситуацията…

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Доста много зависи от това, ще успеете ли да намерите правилен подход към създалата се ситуация. Старайте се да не избързвате нито с решенията, нито с реализацията им в живота: може да помислите и два, и три пъти – ситуацията не изискава, да се бърза. За нови неща се залавяйте с цялата възможна сериозност и основателност. Във веселото настроение няма нищо лошо, но ако то повлече след себе си лекомислие, може много да изпуснете. Общуването с любимия човек ще изисква тактичност и деликатност. Не се дръжте по начин, който е неприятен на Вашата половинка.

Стрелец

През този ден не трябва да пропагандирате ярките си нови идеи (ако , разбира се, ги имате). Нека те да преминат неголям инкубационен период, тъй като им е необходимо известно време да съзреят и да улегнат. Прекарайте този ден така, както Ви се иска, но не се отдалечавайте прекалено от мястото на своя дом. Опитите Ви да се заемете със скучна рутинна работа, могат да предизвикат у Вас раздразнение. Намерете време за изпълнение на несложни семейни ритуали, както и за общуване с приятели от детството и с роднини.

Козирог

Събитията през този ден ще Ви зарадват: очакват Ви приятни съвпадения, интересни възможности и примамливи перспективи. Звездите са готови да Ви подкрепят във всяко начинание, а и по-традиционни помощници няма да липсват. Може да правите големи покупки, както и да влагате парите си в собствен или семеен бизнес. Успешно ще бъдат пътуванията, но само ако са планирани предварително. Спонтанните пътешествия ще се окажат по-скоро уморително, отколкото развлекателно. Вечерта е желателна малка разходка, която ще Ви помогне да избегнете безсъницата.

Водолей

За родените до 4 февруари денят е труден, разболяващ и критичен. Ако влезете в конфликт, ще навредите не само на себе си, но и на любим човек. Абортите са забранени до утре. Очертават се рискови положения при планирани операции, свързани с кръвозагуба. Въздържайте се от непроверени инициативи. Постарайте се да стъпите на сигурна почва с точен договор и регламентирана връзка. Всичко извън закона ще ви провокира и подлага на големи изпитания. Ден на призив, нещо ви притегля с огромна сила, дано знаете какво правите и накъде вървите.

Риби

За да си станете още по-близки, трябва да се грижите за нещо или някого заедно. Не е важно дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е много подходящ ден да се сдобиете или да си изберете такъв обект на колективна любов.

предишна статияОблачно време днес с температури до 20°
следваща статияПредимно слънчево над Западна и Централна България, над Източна – облачно