зодиак

Овен
Да премисляте всичко предварително се оказва съвсем не лека задача. Тъй като не притежавате магическо кълбо, понякога, когато планирате нещата доста подробно, има опасност да се впуснете в неверни предположения. За да избегнете грешките в прогнозирането на своя живот, не трябва да си слагате прекалено тесни рамки. Просто помислете, какъв искате да направите живота си, и се постарайте да се приближите колкото се може повече до това. Глупавите привички е възможно да не Ви дадат възможност да се надявате на благополучен резултат. Затова трябва да се заемете със самодисциплина и по-често да се отказвате от ненужните неща. Вашата цел не е постигане на идеал, а собствено щастие.

Телец

За каквито и да било сериозни начинания, денят не е подходящ. Телците са в лекомислено настроение и да се захващат с онова, което едва ли ще успеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, но те няма да са толкова значителни,че да развалят настроението Ви. Добре преминават всякакви развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате участие. Може да поканите на гости колеги и приятели: импровизирана сбирка би преминала много весело. Романтично настроените Телци няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, но едва ли ще започнат дългосрочни отношения през този ден.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Сутринта може да получите материалите, които не са Ви достигали, за да продължите работата си по проекта, който така и нямате търпение да приключите. Към обяд ще достигнете преломната точка, когато или ще блокирате, или всичко ще Ви стане ясно. Ще положите ли всички възможни усилия, за да получите поздравления и всеобщо признание? Или просто ще раздадете задачите – кой какво да свърши, и ще позволите всичко да се разпадне на части? Разбира се, че ще доведете нещата до край!

Лъв

Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева

Днес е благоприятен ден, за да се погрижите за своето здраве , както и за търсене на нови лекарствени средства. Ще бъдете внимателни разумът Ви ще търси нови начини за решаване на проблема. Може да получите съвет по повод здравето от приятел или от друг компетентен източник. През втората половина на деня трябва да избягвате започване на ново лечение, а в работата – взимане на важни решения.

Везни

Животът не винаги се нарежда така, както би Ви се искало, и Вие не винаги получавате желаното. Днес ще се наложи смело да погледнете в лицето тази истина. В това, което се отнася до романтиката и личния Ви живот, не се разстройвайте, ако събитията се развиват не така бързо, както сте се надявали. Когато става дума за двама души, те винаги трябва да се опитват да търсят баланс между това, което иска единият от тях, и това, което може да даде другия. Проявете търпение в тази ситуация и ако сте разстроени, изкарайте известно време поотделно.

Скорпион

Пригответе се за това, че в близките няколко дни началството и хора от по-старото поколение ще бъдат много взискателни към Вас. Ще се наложи да отделите време , за да удовлетворите нуждите на своите роднини, а това няма да е съвсем лесно, така че започвайте да действате по-бързо. Направете необходимият списък и план за действие. А също позволете приятелите си за помощ, ако това е необходимо.

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и съвсем не Ви е безразлично как се чувстват, и какво е тяхното настроение. Няма да Ви е все едно, ако някой от тях се притеснява за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може откровено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие достатъчно подкрепа? Ако отговорът Ви е „не”, може би просто сте забравили, да поискате помощ. Днес е подходящо време, да си дадете сметка, изказвате ли, макар и понякога, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат желание макар от време на време да Ви помогнат.

Козирог

Вашето финансово положение може да се окаже малко нестабилно. А е възможно просто да преживявате, за да не се случи това, , защото Вашето внимание прекалено често се е отвличало към по-интересни работи. Не е важно как и защо е станало , но трябва да се върнете към цифрите, макар и за кратко. Ако дадете воля на емоциите си, това няма да доведе до нищо. По-добре употребете времето за проверка на своите сметки.

Водолей

Трябва да се запасите с търпение, тъй като изпълнението на Вашите желания се отлага. Забавянето Ви дразни не на шега, но не трябва да давате воля на негативните си емоции. Ако те вземат връх над Вас, всичко ще тръгне наопаки. Старайте се да не преувеличавате важността на своите проблеми, а при всяка възможност мислете за нещо приятно. Втората половина на деня ще бъде изпълнена с дребнавост и недообмислени неща. Тя ще Ви донесе непредвидени срещи и доста неприятни разговори, но пък вечерта ще получите съобщение, което много ще Ви зарадва.

Риби

Притежавате някакво шесто чувство, което Ви подсказва, кога другите хора преживяват стрес. Реагирате автоматично, изказвайки им съчувствие – с думи, жестове, или просто с мълчание им показвате, че отлично разбирате, какво изпитват в момента. Може би е време и Вие да очаквате подобно грижовно отношение към собствените си чувства. В крайна сметка очаквайки нещо, ние преодоляваме половината път към това, да получим желаното.

предишна статияСлаби валежи от сняг в почти цялата страна днес
следваща статияКакви са опасностите от промяната на цвета на очите