Овен
„Бюро за съвети” – ще каже за вас любимия Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация.Може съветите Ви да са правилни, но от Ваша гледна точка. За другите хора, дори и да са най-близките Ви – те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте различни хора.

Телец

Не трябва днес да се стеснявате да проявявате своите чувства, нито да демонстрирате на своя любим човек и обкръжаващите Ви, тяхното наличие и сила. Искреността ще бъде жизнено необходима на Вашата половинка, както и на тандема Ви като цяло. Бъдете искрени и открити.

Близнаци

Днешният ден ще е добър, ако в началото нищо не правите, а след това си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е прието да се нарича битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който иска, но само е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви силно ще съжаляват, че са Ви накарали да направите нещо.

Рак

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв

Намирате се в пика на творческата си активност и действате неуморимо, благодарение на талантите си. Погрижете се, да имате около себе си достойни зрители, а на един от тях предстои да изиграе много важна роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи не само буйната фантазия, но и суета, а това може да стане причина както за главозамайващи успехи, така и за обидни недостатъци. Следете как се развива ситуацията и не изпускайте инициативата – днес може да бъдат поистигнати блестящи резултати в дейности, кото за Вас са много значими. Много е важно, да не изпуснете своя шанс.

Дева

Ще успвате в работата си. Не само отлично ще се справяте с всичко, с което се занимавате, но и ще помагате на заобикалящите така, че те да могат да укрепят своя професионален авторитет, да намерят съмишленици и да оправят отношенията си с колегите. Действително значимите успехи за сега Ви карат да чакате, но за щастие не сте от хората, които не дооценяват малките постижения. Вероятни са нови запознанства и интересни срещи, но те едва ли ще доведат до сериозни отношения. В трудни ситуации може да разчитате на приятели, които ще Ви разберат по-добре и от роднините, и от любимия човек. Не се преуморявайте с излишни натоварвания.

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

Денят е подходящ за семейни мероприятия , домашен обед и общуване в семейството. Разговорите ще бъдат дълги и приятни. Ще можете да се консултирате и да поискате съвет от близки хора. Има вероятност за разрешаване на материален проблем и Вие можете да получите необходимата сума. Ако направите покупки за дома, те ще повлияят за доброто Ви настроение. В работата се въздържайте от започване на нов проект, защото въобще няма да донесе очакваната печалба.

Водолей

Днес може да възнинат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

Риби

Днес Вашия любим човек ще се окаже голяма лакомия – колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите особено за вкусовите качества на храната, но трябва да се замислите за нейното количество. Яденете трябва да бъде действително много: като за пет доста гладни големи хора.

предишна статияПесен на Таркан стана политическо послание на опозицията в Турция
следваща статияТопло и слънчево време днес