Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

 

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

Днес трябва да сте готови за критика. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас съвсем не благосклонно, така че не трябва да се впечатлявате, че всички Ваши грешки ще бъдат забелязани и анализирани, а някои от тях може да повлекат след себе си и сериозно финансово наказание. Затова пък в отношенията с близките проблем няма да има: днес ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и активен отдих.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае правилното направление, и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – проятни. Какво ще изберете, зависи от това, доколко уверени се чувствате. Ако сте готови да приемете предизвикателството, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се иска спокойствие, останете там, където се чувствате в безопасност.

Дева

Днес отново ще Ви стане тъжно, и то – без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е готова на всичко зарад Вас и даже на нещо повече, от това, което сте очаквали. Неизвеснно защо това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво точно не Ви достига?…

Везни

Този ден може да бъде много неприятен :вероятни са финансови загуби и неудачи в личния живот и деловата сфера. Професионалните отношения могат да бъдат прекратени, а и конфликтите с приятели ще бъде сложно да се избегнат. Ще успеете да се справите с негативните тенденции на деня , ако проявите отговорност и твърдост на духа – ще са Ви нужни, за да се противопоставите на съблазните и изкушенията. Изгонете мрачните мисли. Наблюдавайте всичко, което става наоколо и така няма да пропуснете важни неща, които биха имали голямо значение за бъдещето.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все- пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания.

Козирог

През този ден Вашия любим човек ще Ви се стори много слаб, безпомощен и несамостоятелен. А Вас това не само че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка веднага и без заобикалки, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо добро.

Водолей

През този ден Вашия любим човек старателно ще скрива чувствата си към Вас, но топва няма да му се получава, защото ще се чете много ясно в очите му. Постарайте се да видите в тях истината, и да не мъчите своята половинка с необходимостта да подбира думите си. Няма да намери подходящите, дори и много да иска.

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължебие, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

предишна статияCNN: Тайният кръг около Путин: Чии умове стоят зад войната в Украйна
следваща статияСлаби снеговалежи, остава студено