Начало Водещи Жената на Дядо Коледа: След празника Дядо Коледа е на диета

Жената на Дядо Коледа: След празника Дядо Коледа е на диета

3745
Дядо Коледа

Госпожо Коледа, много ми е приятно да се срещнем. Обещаваме да не Ви питаме за политика, става ли?

Радвам се много, че се срещаме.

Преди да започне разговора видяхме, че имате много добър подход към децата.

Това е така, защото прекарвам голяма част от времето си с най-голямото дете от всички.

Трябва да Ви кажа, че изглеждате невероятно и не се тресете като голяма купа желе, когато се смеете, както сме свикнали да чуваме.

Благодаря ти много. Трябва да Ви призная, че не може да изям 91 млн. курабийки, или милиони пудинги. Децата обичат да оставят нещичко за Дядо Коледа, а по света има над 2 милиарда деца.

Дядо Коледа

В Дания децата оставят оризов пудинг, в Австралия всяко семейство оставя бира, но Дядо Коледа предпочита бисквити. За щастие, Австралия е по-малка от САЩ и на Дядо Коледа не му се налага да пие много.

Какво се случва след Коледа? Нека да позная – Дядо Коледа магически се вталява?

Той се свива дотолкова, доколкото да се промушва през комините. В Коледната нощ той качва около 30 килограма, но с магията на Роуз успява да отслабне.

Роуз?

Това е моето име, нали не мислите, че се казвам „госпожа”?

В интерес на истината никога не съм се замислял. Добре, каква тогава е магията на Роуз, за която споменахте преди малко?

Дядо Коледа върши цялата домакинска работа в продължение на един месец – носи дърва за огрев, например. Освен това е на диета – три чаши горещ шоколад на ден, три здравословни ястия и една торба бонбони.

Дядо Коледа

След около месец, той вече е супер. И се чувства по-добре. В Коледната нощ земното кълбо се превръща в огромен бюфет. Очите на съпруга ми не са толкова големи, колкото стомахът му, но той полага усилия, за да го напълни. Когато се върне на Северния полюс, първото нещо, което казва е: „Скъпа, преядох с курабийки”.

Аз винаги казвам: „О, горкото момче. Легни си”. Скоро след това започваме да обикаляме работилничките на джуджетата. Ходи на фитнес. Дядо Коледа тренира, знаехте ли?

Дядо Коледа дава ли Ви подаръци?

Разбира се, той е много внимателен. Макар че пазаруването за Коледа е предизвикателство за Дядо Коледа. Какво му подарявам аз? Курабийки? Пони? Колело? Обикновено му подарявам топли чорапи – знаете, те са му нужни, както и топли обувки.

Дядо Коледа

Тоест Вие работите като „бавачка” на Дядо Коледа?

Той не може да готви, а яде по шест ястия на ден. Аз се грижа за неколедната му кореспонденция, плащам сметките. Общо взето с такива неща се занимавам.

Разбрахме, че пишете книга?

Да, ще се казва „Дядо Коледа проверява само веднъж. Жена му прави втората проверка”.

Дядо Коледа

предишна статия„Форбс”: Стажанти в САЩ изкарват повече от средностатистическия служител
следваща статияУчилището, глупако