Начало Водещи Ето как синът на най-богатия човек в Азия отпразнува предстоящата си сватба

Ето как синът на най-богатия човек в Азия отпразнува предстоящата си сватба

179
Синът на милиардера и избраницата му Снимка: БТА
Синът на милиардера и избраницата му
Снимка: БТА

Тридневното празненство на сина на най-богатия човек в Азия, предстоящата си сватба и бъдещата си съпруга, привлече вниманието на хиляди гости от целия свят.

Събитието в курорта на баща му Мукеш Амбани в Индия събра боливудски звезди, технологични милиардери, спортни гиганти и дори дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка, и нейното семейство.

Партито беше толкова грандиозно, че местното летище се превърна във временно международно, като близо 130 полета пристигнаха за събитието, сред които пристигнаха и създателите на „Майкрософт“ и Facebook – Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Гостите се насладиха на изобилието от над 500 ястия, приготвени от готвачи от цял ​​свят, а специално наети фризьори, гримьори и стилисти им помогнаха да се подготвят за различните тематични партита. Всичко беше внимателно планирано в деветстраничния график на събитието.

Защитният пункт на празненството беше частният концерт на Риана в Индия, за който се твърди, че певицата е получила 7 милиона долара кеш.

Всички очи вече са насочени към сватбата, която трябва да се проведе в Мумбай през юли. Нов хиндуистки храмов комплекс се построява специално за събитието и по-късно ще бъде отворен за посетители.

Анант Амбани е най-младият син на Мукеш Амвани, чийто имот Forbes оценява на 117 милиарда долара. Той работи като директор в енергийния бизнес на Reliance, индийският конгломерат създаден от неговия дядо.

Прочетете повече любопитни новини тук

предишна статияАвстрийският вътрешен министър: Няма да бързаме с пълноправното членство на България и Румъния в Шенген
следваща статияКуба е скъпа за туристите – пицата може да стигне и 50 евро