Елтън Джон и Дейвид Фърниш
Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш се възползваха от лятото, за да опаковат багажа и да пристигнат в Сен Тропе с двамата си сина Илия и Закъри.

Елтън Джон е щастлив човек. Лудо влюбен в партньора си Дейвид Фърниш, за когото се омъжи през 2014 г. след почти 10-годишна връзка, 71-годишният певец е на седмото небе, откакто двойката осинови двете си деца. Щастливи родители на 7-годишния Закъри и 5-годишния Илия, и двамата мъже сякаш се носят върху облаци и никога не пропускат възможност да споделят някои моменти от семейния си живот в социалните мрежи. Понастоящем от Кот д’Азур, където всяко лято двойката прекарва ваканцията си, сега тя публикува едно очарователно клипче с двете си момчета.

До това весело малко семейство се виждат двама приятели на Елтън и Дейвид: актьорът Нийл Патрик Харис и съпругът му Шеф Дейвид Бъртка – също с двете си деца-близнаци Жидон и Харпър. Със слънчеви очила и усмивки на устните цялата тази компания позира, за да увековечи този момент. И въпреки, че не бяха в Англия в сряда вечерта, Елтън Джон не забрави да подкрепи отбора си на полуфинала на Световното първенство срещу Хърватия. Подобно на съпруга си, британският певец публикува няколко часа преди мача една очарователна снимка на синовете си, облечени в тениски на английските играчи Лигард и Кен. За съжаление, това нежно послание за подкрепа не бе достатъчно, за да E.jck Ogfk r донесе победа на английския отбор, след като загуби от Хърватия с 2:1 .

предишна статияСъветът, който всяка зодия трябва да следва, за да намери любовта
следваща статияПоследната танцуваща мечка намери своя дом в индийски резерват