Начало Новини "Електрохолд" открива стажантската си програма за тази година

"Електрохолд" открива стажантската си програма за тази година

54
"Електрохолд" открива стажантската си програма за тази година

„Електрохолд“ открива Стажантска програма 2024, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Желаещите да започнат своя стаж в компанията могат да подават документи до 31 май 2024 г. Стажът е платен и е с гъвкава продължителност. Той е предназначен за студенти с мотивация за работа и с желание за развитие. Кандидатури се приемат на имейл [email protected].

„Ще се радваме да дадем възможност за старт в кариерата на младите хора. Успешните примери, които имаме от предходните издания, сочат, че това е един от най-ефективните модели за сближаване на бизнеса и образованието, а за младите ни колеги предлага перспектива за устойчиво развитие“, каза Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ в „Електрохолд България“. 

Стажантската програма на „Електрохолд“ е създадена преди 16 години, припомнят от дружеството. Досега през нея са преминали над 1000 участници, а повече от 200 са намерили професионалната си реализация в дружествата на групата в България. Някои вече заемат ръководни позиции.

Тази година „Електрохолд“ търси стажанти за дирекциите „Обслужване на клиенти“, „Финансово счетоводство и контрол“, „Човешки ресурси“, както и в областта на анализите и балансирането на електроенергия, търговията с електроенергия и изграждането на ВЕИ.

Желаещите да започнат своята кариера в електроразпределителното дружество „ЕРМ Запад“ имат възможност да избират между дирекциите „Експлоатация и поддържане“, „Стратегическо планиране и развитие на мрежата“, „Мерене и управление на данни“, отдел „Нетехнически загуби“.

Пълният списък с отворените стажантски позиции може да бъде намерен на сайта на „Електрохолд“.

предишна статияПравителството забранява разкриване на нови болници до утвърждаване на Националната здравна карта
следваща статияЕдин от израелските заложници на „Хамас“ е убит