хороскоп

Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец

Има какво да кажете, а това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци

Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…

Рак

Днес няма да взимате близко до сърцето си малките трудности, и затова може да прекарате деня много приятно. Дори и недоброжелателите едва ли ще могат да развалят настроението Ви, но близките Ви хора ще успеят да го направят. Проблеми ще възникват по време на общата работа, съвместните планове и сътрудничество във всякаква форма. Има още един препъни-камък – това са парите, с които Вие се разпореждате съвсем не така, както биха искали членовете на семейството. В резултат на това доста често ще чувате упреци в разточителност, липса на далновидност, и даже в егоизъм.

Лъв

За да остане семейната атмосфера спокойна и да не я усещате като постоянна заплаха, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите изпълнението на своите задължения. Това се отнася не само за задълженията Ви към родителите, а и същото, с малки поправки, за Вашите професионални, социални и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се опитвате да си присвоявате чужди заслуги или да навлизате в чужда територия, всичките Ви усилия ще бъдат оценени по достойнство. Преди да давате указания на подчинените или да възразявате на шефа, внимателно разучете своята длъжностна характеристика.

Дева

Принудени сте да правите компромиси със самите себе си, а в същото време ще се чувствате крайно некомфортно. Колкото и да се опитвате да се убедите, че да останете верни на всички свои принципи е практически невъзможно, това няма да Ви донесе успокоение. Няма да помогнат за достигане на душевно равновесие и разсъжденията, че просто не сте имали друг изход. Не сте доволни от себе си, не можете нищо да промените, а това Ви разстройва още повече. Постарайте се да мислите и за още нещо, освен за неприятната ситуация, а ако се получи, и да я забравите. Попаднали сте в заплетено положение, от което обезателно ще намерите изход. Трябва да погледнете на ситуацията с очите на страничен наблюдател, а това ще бъде възможно, когато малко се поуспокоите.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Още един последен напън, даващ Ви шанс да постигнете целта, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкова по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или емоционално. Не е изключено за да могат Вашите усилия да се увенчаят с пълна победа. Да се наложи да доста да се постараете. Вечерта е възможно да се терзаете от сънбебия за правилността на избрания път. За щастие, по един или няколко малки признака ще разберете, че като цяло положението Ви не е съвсем лошо.

Стрелец

В последно време всичко се е подреждало доста забавно и затова в този момент животът не Ви предоставя някакви трудности. Но ако искате добрите времена да продължат, трябва да се замислите над плановете си за бъдещето. Всичко хубаво все някога свършва, но това Ви дава поредната възможност ещо да осъществите. Вие сте катализатор в действие и затова хората около Вас внимателно Ви наблюдават, за да направят съвместен план.

Козирог

През този ден не се увличайте в устройване на личния живот: все едно, няма да постигнете нищо, което да бъде принципно ново. По-добре насочете своята енергия в някакво принципно ново русло – изграждане на нещо или поне ремонт. А Вашата половинка обезателно ще Ви помогне в това.

Водолей

Не толкова отдавна Вие сте отделяли на някого прекалено много време, и по този повод приятелите вече започват да си шушукат. На практика още един коментар , свързан със сватбения марш, заплашва сериозно да Ви „изкара” от равновесие. Ако това Ви учудва, помислете сериозно над въпроса, не е ли вече крайно време да приключите със самотния живот. Нима не е прекрасно да покорявате все нови и нови висоти, да преминавате мостове и да се любувате на залеза на слънцето, заедно с постоянен партньор?

Риби

За Вас днес най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, голямо и важно между Вас и Вашия любим човек. В най- добрия случай то може незабелязано да мине покрай Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи… Не си правете такава лоша услуга!…

предишна статия176 състезатели плуваха в кално блато в Уелс
следваща статияГЕРБ и СДС постигнаха съгласие и разбирателство за общо явяване