ГЕРБ и СДС постигнаха съгласие и разбирателство

Винаги ни е било приятно на ГЕРБ да работим със СДС. Никога не сме делили партиите на големи и малки, а на стари и най-вече на партии с ценности. Предлагаме направено срещу популизъм.

Специално за София, мисля, че ще бъдат много подли тези избори – заради установената практика да се прилепва към някоя партия или някой кандидат. Това заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференция заедно с лидера на СДС Румен Христов, кмета на София Йорданка Фандъкова, предаде репортер на БГНЕС.

Смятаме, че дясното управлява по-добре и трябва да продължи да управлява, обяви Румен Христов. Той каза, че се надява да постигнат с ГЕРБ договореност за големите общини в България, които са знакови. Споразумението ни с ГЕРБ стимулира двете структури на ГЕРБ и СДС да търсят съгласие и разбирателство за общо явяване.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2514523182109070/

Обединението на старата десница не е само необходимо, но и много важно, защото отговаряме на войнстващия популизъм с реализъм и отговорност, каза от своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова. С това обединение смятам, че ясно показваме нашите кандидати с желанието си да работим за общините и че те носят ясна политическа отговорност и то в десния спектър, добави Фандъкова.

предишна статияЕдни ще трябва да правят компромис със себе си, а други да се отдадат изцяло на любимия човек
следваща статияПоложително настроените хора живеят по-дълго