зодиак зодии

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви задава много и различни интересни въпроси., отговорът на които за Вас съвсем няма да бъде така прост, както би Ви се искало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любопитство: в крайна сметка ще бъде интересно и на Вас, и на нехо. Много нови неща ще узнаете!

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

Въпреки някои професионални проблеми, Лъвовете днес ще могат да постигнат доста значителни успехи. Цялата работа е в полезните връзки и умението на време да ги използвате. Не е изключена появата на хора, сътрудничеството с които ще Ви донесе големи приходи в обозримо бъдеще. Денят е подходящ за посещение на светски мероприятия, презентации и семинари. Времето, прекарано с компанията на близки хора, ще бъде много приятно. Денят е подходящ за оправяне на родствени и романтични отношения и преодоляване на разногласията. Настроени сте дружелюбно към обкръжаващите, а и те ще Ви отговорят със същото.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска, да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….

Риби

Днес се страйте да постъпвате със своя любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден именно подобна система на отразяване ще действа по най-добрия начин, а и Вие ще се убедите в ефективността на схемата: „ти на мен, аз – на теб”.

предишна статияДнес ще е слънчево и топло
следваща статияОблачно време и превалявания на места очакваме днес