зодиите

Овен
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни…

Телец

Много ще Ви бъде трудно да намерите общ език с шефовете, влиятелните хора и представителите на държавните органи. За публични изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и сякаш ще се губите в изключително важните моменти. Затова пък изключително плодотворна ще се окаже самостоятелната работа, и най-вече – свързаната с пресмятане или анализ на факти. Този ден може да използвате за помиряване след кавга, или за оправяне на отношенията със скъп за Вас човек. Помнете, че днес сте настроени за критика, и затова не трябва да казвате всичко каквото мислите направо, а да преброите първо до десет.

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемливото – непредсказуемо. Това значи, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окажат възможности да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнашни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансови затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично времето си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес биха Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.

Рак

Забравете най-сетне всички обиди! Колко може да се прелива от пусто в празно?!!! Вече десет пъти сте обсъдили всичко, поискали са Ви прошка или са загладили своята вина по някакъв друг начин. Повече никаква полза няма да получите от тази обида. Ако толкова Ви се е харесало да се обиждате, измислете някакъв друг повод.

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Днес би трябвало да изграждате своя модел на поведение на базата на това, какво чете Вашия любим човек, какъв род литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било действие, поогледайте книгите в библиотеката му…

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдих и изясняване на собствения Ви енергиен потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион

Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец

Поради ускорената Ви обмяна на веществата, днес няма гаранция, че ще се чувствате много комфортно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви задължения във финансово и делово отношение и като следствие от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, но околните няма да се разсърдят. Освен това днес Ви очакват приятни срещи, развлечения и купон. И ако въпреки общото Ви разположение днес още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а реалност.

Козирог

На Вашия любим човек днес няма да му се иска, да оставате за дълго насаме, та затова ще се опитва да Ви заведе на гости при общи или негови познати. Може да има и други варианти: театър, музей, кино… Отнесете се към това с разбиране.

Водолей

Да изучим своето обкръжение колкото се може по-подробно, никога не е излишно, а особено сега, когато всичко толкова бързо се променя, е просто необходимо. Даже и да не Ви се струва така, промените се случват постоянно и много внезапно. Положете повече усилия, за да получите колкото се може по-подробна картина за ставащото. Тогава по-добре ще разберете, в каква посока се променя ситуацията. Учете се да разбирате разликата – това ще Ви даде добър урок как трябва да се промените Вие, и по-точно – в каква насока.

Риби

Денят е благоприятен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и внимателни. Времето е подходящо за общуване, преписки и разговори на професионални теми. Може да се обърнете към консултант по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и добри . Предстоят Ви нови запознанства.

предишна статияЕдна от зодиите може да спи през целия ден, вижте коя е
следваща статияПетър Славов: Управляващите се опитват да печелят време