Начало Водещи Една от зодиите ще събера завистта на всички, защото много ще й...

Една от зодиите ще събера завистта на всички, защото много ще й върви в любовта

978
зодиите

Овен
Днес ще Ви се прииска да обърнете страницата и да започнете нов живот. Възможно е Вашия любим човек да влезе в новия Ви живот заедно с Вас, а може това и да не стане. Всичко зависи както от неговото, така и от Вашето желание. Честно и за себе си и за него опишете перспективите за подобно събитие, и решете какво да правите.

Телец

Така не е честно! Днес толкова ще Ви върви в любовта, че на представителите на другите знаци на Зодиака само ще остане да Ви гледат с широко отворена уста и да Ви завиждат, завиждат, завиждат… Днес е Вашия звезден ден. Само не забравяйте, че и такива дни имат свойството да свършват, колкото и обидно да е това.

Близнаци

Днес ще разберете, че някой си е правил за Вас дългосрочни планове, и то в областта на личния живот. И то толкова далечни, че сякаш е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, ако решите какво всъщност Ви е нужно, и ако сте съгласни, наистина все още може да стигнете до някъде.

Рак

Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето желание да се обзаведете с тази така желана „джаджа” или да се отдадете на „магазинотерапия” днес ще приеме широк размах, и затова стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по търговската улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата реалност. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие (евентуално – и настроението) ще Ви донесе успех във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето вдъхновение.

Лъв

Общувайте с хората, не мислете прекалено много за материалната изгода. Нали по този начин имате възможност за обмен на впечатления, получаване на една или друга информация, а това, в рамките на денонощието се явява огромна ценност. Това е прекрасно време за закупуване на книги и четене на статии с актуално съдържание, както и за интензивен обмен на мнения със съмишлениците. Оригинален смел замисъл , роден в разговор с приятели, може бързо да се превърне в реалност, и по този начин и Вие, и Вашите събеседници, ще минете веднага от думи към дела.

Дева

През този ден , редом със своята половинка, ще почувствате себе си в пълна безопасност – нещо като в крепост или като в танк. Вие няма и да можете да обясните защо: сякаш всичко си е както преди и нищо не се е изменило. Само че чувството ще бъде безспорно и неопровержимо. Звездите препоръчват, да се наслаждавате на момента.

Везни

Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион

Общуването е сложна игра, изпълнена с тайни и загадки. В последно време сте обмисляли възможността за тайна среща с някого. Собствената Ви интуиция показва, че това на никого ни най-малко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да завърши с отношения, за които след това ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези отношения се окажат не толкова безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.

Стрелец

За Вас това е много удачен ден, само че не трябва да губите бдителност. Помнете, че всяка откриваща се днес възможност , е свързана и с опасност, и се старайте правилно да определите риска. В съветите на близките може да се вслушвате, но и „гласа” на собствената си интуиция не трябва да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак днес ще стигнат до удивителни изводи. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на доста контакти, но се нуждаете също и от време, в което трябва да останете сами. Първата половина на деня е подходяща за активна почивка, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог

Това е успешен ден, през който събитията ще Ви съдействат да откриете нови възможности за себе си. От Вас ще се изисква готовност, да направите промяна на своите планове. Изключителната упоритост и желанието Ви на всяка цена да постъпите по своему, няма да доведете до нищо хубаво. Вероятни са разногласия не само на работа, но и в къщи. Развитието на събитията ще зависи от това, какъв тон на обсъждане на проблемите ще изберете. Прекомерната ироничност не Ви е нужна, но и мрачната сериозност в нищо няма да Ви е от полза. Постарайте се, да намерите златната среда.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

През първата половина на деня яжте малко или съвсем не яжте. Нали помните, че храната се превръща в тлъстини, ако не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и затова е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разходи могат да Ви донесат дълъг период на финансова нестабилност. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете малък компромис, за да запазите своето спокойствие.

предишна статия3D отпечатана къща може да си купите в САЩ
следваща статияВисока облачност и сняг в Югозападна България днес