хороскоп

Овен

На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение. За съжаление – и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец

Днес е голяма вероятността, някой Ваш приятел да престане да Ви бъде само приятел. Само че преди да се решите на подобна крачка, замислете се, защото приятеля при всички положения ще загубите. Ако сте твърдо уверени в своите чувства – тогава дерзайте.

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

Дева

Днес би трябвало да изграждате своя модел на поведение на базата на това, какво чете Вашия любим човек, какъв род литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било действие, поогледайте книгите в библиотеката му…

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Не е за препоръчване днес да се отнасяте прекалено сериозно към каквото и да било. Даже и към съветите на звездите. Постарайте се да вярвате само на себе си и своите чувства, без да се оглеждате за странични фактори.Вашият любим човек обезателно ще забележи това и ще го оцени. Навярно му харесват самостоятелните и самобитни личности.

Стрелец

Споровете във Вашия тандем днес ще се разгарят не на шега. И отгоре на това ще са по не принципни въпроси. Просто, неизвестно защо, Вие и Вашият любим човек ще решите, че трябва яростно да изяснявате, кой е бил по-прав по този или онзи въпрос: Кант, Ницше, или съседа чичо Иван. Много е важно, такава научна полемика да не Ви доведе до сериозни кавги.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

Днес за Вашия любим човек ще бъдат свойстени нелогичните постъпки, които ще Ви хвърлят ако не в ярост, то поне в недоумение. Може и да има някаква своеобразна логика в тях, просто Вие да не можете да я схванете?Но ако все-пак я откриете, ще започнете ли да разбирате своята половинка много по-добре?…

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

предишна статияСлънчево време със слаб вятър днес
следваща статияАПИ: Продължават ремонтите по основните пътни направления