хороскоп

Овен

Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент…

Телец

Дори в ситуация, близка до критичната, не губете самообладание. Спорните въпроси решавайте по законен и честен път. Не проявявайте излишна агресия и не се опитвайте да подкупите заобикалящите Ви със своето обаяние. Където и да се намирате, не забравяйте чувството за дълг, дисциплина и лична отговорност. Навреме изпълнявайте препоръките на лекаря, началника или представителите на властта. Не забравяйте, че Вашият успех зависи от сътрудничеството с други хораи не се стремете към еднолично управление и пълен контрол над нещата.

Близнаци

Изхвърлете от главата си абсолютно всичко, което не се отнася до семейството. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна приятелска компания и в отсъствието на съпруга, ще бъдат наказани незабавно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак

Днес ще Ви посетят мисли за пътешествия и с голям ентусиазъм ще планирате своето бъдеще. Не забравяйте да включите в плана си любимия човек и обезателно се съветвайте. В деловата сфера е вероятна активност. Бъдете по- внимателни днес и не допускайте грешки в документите. В личен план денят е подходящ за срещи и признания.

Лъв

Днешният ден ще постави пред Вас проблеми от личен характер, и никой няма да може да ги реши заедно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия любим човек няма да Ви бъде помощник по този въпрос, поради което звездите препоръчват да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами, според своите сили.

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате идея за пътуване или кратко пътешествие, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни проекти ще Ви динесат изгода.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят. Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да бъде поне за малко тиран и деспот и затова ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви заставя да действате така, както на него му се иска. Вашата задача е, да му припомните правата си за свобода на мислите и действията и то колкото по-решително, толкова по-добре.

Козирог

Днес късметът ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияБез промяна на времето днес – мъгливо и облачно със слаб вятър
следваща статияАПИ: Къде има ремонти по пътищата в страната