овен

Овен

Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са виновни за ставащото. За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега.

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви върне някакъв дълг, за получаването на който Вие даже и да се надявате сте забравили. Нека това действие стане за Вас една приятна изненада и затова не следва да се готвите активно за него – както морално, така и физически.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?

Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв

В последно време сте предпочитали да се криете от всички, и хората, които Ви знаят и обичат, много са се затъжили за Вас. Какво пък, ако искат толкова много да Ви видят, да го кажат сега, и не само защото биоритмите Ви съвпадат, а и защото повече не могат да търпят такава ситуация. Ако сега сте самотни, поканете ги на гости. Ако това не е така, кажете „не”. Раздялата само укрепва силните чувства.

Дева

През този ден общуването с Вашия любим човек ще бъде доста трудна задача, която ще Ви коства много. Само че на времето сами сте взели това решение и сега е дошъл ред да платите за него, макар че това не е най- приятния процес…

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – зарад тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец

Денят е благоприятен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в собствените си емоции. На работа ще може да проявите своя потенциал. Може да поемате нова работа, отговорности и задължения, защото всичко ще бъде по силите Ви. Може да проявите фантазия във всекидневната работа, която ще Ви позволи да внесете нещо ново. В близките отношения се препоръчва да бъдете чувствителни и искрени.

Козирог

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде против!

Риби

Не малка част от този ден ще бъде посветена на размисли за отминали събития. Спомените от миналото Ви обхващат понякога, но това не се отразява на емоционалното Ви състояние: не се обвинявате в грешки или пропуски, не ровите в стари рани, а спокойно, и даже някак дистанцирано анализирате ставащото. През по-голямата част от деня ще бъдете философски настроени, и вероятно няма да изпуснете възможността да обсъдите някои сериозни въпроси. В мнението Ви ще се вслушат, но, за съжаление, няма да бързат да изпълнят съветите Ви.

предишна статияВремето пак става неприятно – вятър и застудяване
следваща статияИнформация за състоянието на републиканските пътища