Начало Водещи Една от зодиите не трябва да преяжда днес – възможни са здравословни...

Една от зодиите не трябва да преяжда днес – възможни са здравословни проблеми

1188
октомври

Хороскоп за 28 април 2019г.

Овен
Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

Телец

Бъдете предпазливи с парите: денят е свързан със загуби, глоби и други обстоятелства, водещи до влошаване на финансовото положение. Към своите вещи трябва да се отнасяте особено грижливо, тъй като е възможно чупене на техника и превозни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на дрехи. Затова пък в сферата на емоционалните отношения цари пълен порядък, денят се подрежда благоприятно за приятелско общуване, семейни мероприятия и ромянтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, ако това стане през втората половина на деня.

Близнаци

Не е изключено днес по пътя за работа да Ви очаква огромна дупка, и Вие да закъснеете. Планетите препоръчват да измените в цивота си нещо кардинално, като от нещо се откажете, а нещо приемете. Краят на деня прекарайте в уютна и спокойна атмосфера. „Изкючете” мислите си и се отпуснете. Може да вземете и ароматична вана. Ще се активизира фантазията Ви, ще откриете че притежавате нетрадиционни способности и може да вузникнат непредсказуеми усещания. През днешния ден също е възможна разправия с някой от Вашите приятели, поради безотговорно отношение към случайно попаднала у него информация.

Рак

Отстъпвайки нещо, ще усетите истинска свобода, та защо тогава да не се опитате да го направите? В действията си сте се ръководили от истински мотиви, но неизвестно защо хората пропускат Вашите идеи покрай ушите си… Запазете енергията си за онези, които действително ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и факта, че някои хора си имат собствен път и правят това, което сами намират за необходимо. В този момент сте направили всичко, което сте могли. Освободете се от моралните задължения и отговорности, които сами сте си възложили.

Лъв

Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

Дева

Днес основен въпрос ще бъдат тайните и тяхното запазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички тайни. Трябва да се убедите, че сте абсолютно уверени в своето решение, преди да кажете дори и дума. И помнете, че днес, благодарение на влиянието на звездите, не само на Вас ще бъде трудно да пазите тайна. Възможно е това да се каже изключително сложна здача, особено ако се отнася за пазене на семейни тайни. Бъдете по-сдържани и честни, а ако е нужно, избройте до сто, преди да кажете нещо.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Много неща се променят, но за съжаление – съвсем не винаги така, както Ви се иска. Но през този ден всяко събитие открива нова възможност . Нужно е само време, за да забележите това, и да се възползвате от новата възможност. Наистина, често вземате правилни решения, ръководейки се от своята интуиция, но не винаги може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- близките си хора), защо предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, дори и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, пак няма да останете с празно портмоне.

Стрелец

Днес Стрелците са учудващо спокойни , сдържани и сериозни. Това прави деня изключително подходящ за различни дейности, като можете да достигнете успех практически във всичко. Бъдете внимателни при общуването с обкръжаващите. От това, как ще се осъществява то днес, зависи прекалено много. Затова не е редно да си позволявате нарочно да обиждате човек, като например демонстрирайки своето превъзходство. Постарайте се да си дадете спокойствие , а така по-лесно ще достигнете желаното.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Днес ще се радвате на успех в неща, с които не са могли да се справят другите. Енергични сте и не се страхувате от трудности и препятствия. Способността Ви да запазвате спокойствие даже и когато останалите се объркват, Ви дава сериозно предимство. Освен това днес сте съвършено неоптразими, затова и знаци на внимание няма да Ви липсват. В запознанствата бъдете внимателни: преценете какво можете да си позволите, а има и вероятност отношенията, започнали днес, да станат доста сериозни.

предишна статияСветът е все по-гневен и стресиран, твърди проучване
следваща статияМаксималните температури ще са между 19° и 24°