зодиите

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено състояние към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Днес е един от онези дни, когато, в крайна сметка, може да намирате вдъхновение в неприятностите. Някъде дълбоко у Вас дреме неспокойна увереност, и е достатъчно само една искрица, за да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже за Вашата личност повратен момент. При наличието на нужния пусков механизъм, скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята обичайна рутина!..

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

Днес , в процеса на запознанство с потресаващ човек от противоположния пол, ще успеете да допуснете всички възможни и невъзможни грешки, не по веднъж описани в световната литература. И в това ще бъде Вашето особено очарование, защото в тях ше бъде Вашата оригиналност.

Риби

Вашият любим човек днес ще бъде доста необщителен и даже ако поискате да го разговорите или да го предразположите към откровеност, едва ли ще успеете. В крайна сметка с някои неща се налага да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.

предишна статияОблачността се задържа, застудяването продължава
следваща статияАПИ: На места може да има мъгли