зодиак зодии

Овен
Ako все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Опитвате се да успеете с всичко, и затова не успявате нито на една дейност да отделите достатъчно внимание и време. Това се отнася и за личния Ви живот.Ако имате любим човек, бъдете уверени, че това силно го обижда. А ако нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви достигнат време, сили и енергия.

Близнаци

Какво ли ви чака за напред, заедно с Вашия любим човек? Така или иначе това няма да узнаете, дори и да имате дар на гадател. Затова звездите Ви съветват, да не мислите за утрешния ден, а просто да се наслаждавате на днешния. А с гаранция ще има на какво да се наслаждавате!

Рак

Много нестабилен емоционален фон. Раците не само са склонни към раздразнителност, но са и доста поривисти, и далеч не винаги ще успяват да се контролират. Освен това представителите на знака ще бъдат принудени да общуват с неприятни хора, което също няма да помага за постигане на душевно равновесие. Постарайте се все пак да потърсите приятни впечатления: разходете се в живописни места, или се занимавайте с любимата си дейност. Или иначе казано, измислете си „компенсация” на негативните тенденции. Лесно ще можете да намерите общ език с родителите и други представители на по-възрастното поколение. Можете да посетите роднини.

Лъв

Ако действате много предпазливо, даже пределно предпазливо, може да постигнете това-онова. Само че целите Ви за този ден трябва да бъдат първо материални, и второ – реални. С други думи, да се борите за мир в световен план или да искате да разкриете тайната на философския камък, днес просто не си заслужава, но да решите някакъв имуществен или финансов проблем, е напълно възможно. Любимият човек се нуждае от Вашата помощ, но ще я приеме само в случай, че сте достатъчно тактични и деликатни. Старайте се да не говорите излишно, и се откажете от двусмислените шеги.

Дева

Препоръката на звездите за този ден е, да направите не голям подарък на своя любим човек. Нека това не струва кой-знае колко, а и няма да Ви донесе душевни загуби. Важното е, Вашата половинка да рабере, че за нея мислят, и че има някой, готов да и подарява малки играчки – закачки без повод и без празник.

Везни

Нетрадиционният подход за решаването на много типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате шанс да въведете ред в отношенията с деловите партньори, да промените условията на сътрудничество с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да възникват трудности от юридически характер. Старайте се да не привличате вниманието на държавните организации. Този ден е много подходящ за домашни празници и почивка в компанията на най-близките хора.

Скорпион

Много ще бъде важно да разбете, какво мислят за Вас. А именно днес това ще бъде особено трудно. Опитвайки се да получите тази информация по заобиколни пътища, бъдете на ясно, че докато стигне до Вас, може да се измени до неузнаваемост.

Стрелец

Стрелците днес са склонни да се държат по детски. От една страна това придава очарование на представителите на знака, а от друга води до положение, че никой не ги възприема на сериозно. Постарайте се да не се обиждате по този повод: фактът, че Ви възлагат малко по-неотговорни неща, дава възможност да си поотдъхнете. През целия ден самочувствието Ви ще бъде добро, а вечерта е възможно да усетите неразположение, а и да се нараните поради невнимание. Не е желателна работата с остри инструменти, а и да се ползва сложна техника.

Козирог

Това е ден, в който може да приключите с изостанали задачи, причината за което съвсем не е била у Вас. Решенията и идеите Ви са толкова хубави, че едва ли някой няма да се съгласи с тях и няма да ги одобри. Възможно е преодоляване на отдавнашни разногласия с делови партньори, формиране на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде доста от полза и ще е гарант за Вашето благополучие. През втората половина на деня е възможно много интересно запознанство. То едва ли ще изиграе голяма роля в живота Ви, но ще Ви подари куп ярки и приятни впечатления, а също и вдъхновение, което Ви е нужно, за да направите живота си по-добър.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Шансовете да спечелите важна победа са доста високи, но трябва да помните, че ситуацията изисква нестандартни крачки и оригинални методи. Следването на чужд пример, дори и той да е най-добър, е похвално, но ще бъде учудващо непродуктивно. Но пък собственият път ще Ви доведе до целта много по-бързо, отколкото бихте могли да предположите. Денят „става” за проява на инициативи в личния живот. Правете комплименти и не се скъпете на знацио на внимание.! Така ще успеете дори и непредвидената романтична среща да направите незабравима.

предишна статияНа една от зодиите денят ще донесе нови увлечения
следваща статияВятър, дъжд и по-ниски температури ни очакват днес