Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Телец

Бъдете внимателни и предпазливи при общуването с Вашия любим човек. Днес ще му бъде доста трудно да търпи Вашите шеги и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема буквално. Постарайте се да му говорите само и точно онова, което искате да кажете, без нищо излишно.

Близнаци

Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дългосрочни планове, и то в областта на личния живот. И то толкова далечни, че сякаш е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, ако решите какво всъщност Ви е нужно, и ако сте съгласни, наистина все още може да стигнете до някъде.

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева

Ще имате много работа – разнообразна, но и доста уморителна. Ще се налага постоянно да превключвате от една задача на друга, а това ще бъде причина, за да не можете да свършите нищо до край, което пък ще води до постоянно нарастване на напрежението. Ще бъде много трудно да се справите без надеждни помощници, така че е добре да побързате да ги намерите. Вечерта е подходящо време, за да дадете воля на фантазията си. Ако не рисувате фантастични картини, или не пишете разкази за живота на измислени същества, погледайте фантастичен филм или зрелищно екранизирана приказка.

Везни

Почти сте всикнали с уморителната и непризната роля на непризнат лидер. На раменете Ви ще легне самостоятелното приемане на важни решения и контрол на ситуацията. Ако от сутринта не Ви се иска да излезете от под одеалото, не се насилвайте през целия ден. Това, разбира се, може да стане, ако има възможност. Не обръщайте внимание на неудачниците, които създават проблеми на всичко наоколо. През втората половина на деня някои от Вас може да усетят необяснима тъга. Днес са възможни делови или лични пътувания. Трябва да се отличавате от общата маса. Един от основните принципи на този ден е, да не лентяйствате.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката . Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей

През целия ден са възможни малки неприятности в практически план. Възможни са досадни гафове в бизнеса, в работата, или свързани с данъци и наследство, както и в сексуалната сфера. Опитите да се завърже или поддържа приятелство с някого си, има голяма вероятност да завършат за вас неудачно, или самите Вие ще бъдете недоволни от резултата на своите усилия. През това денонощие не трябва да разчитате на много, но знайте, че може да преуспеете с малки, ежедневни дела. Не е желателно да пристъпвате към осъществяване на важни планове.

Риби

Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!

предишна статияДнес валежите ще обхванат цялата страна
следваща статияГазят ли депутатите на Слави из политиката като прасе в люцерна?