Хороскоп

Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Днес вие ставате част от съвпадението на волята и желанията на страните, което ще просвети всички участници. Ако сте в състояние да дадете своя принос в разговора, незабавно надигнете глас, независимо колко сдържани сте били в последно време. Опитайте се да излезете от своята комфортна зона , и по новому да уредите своето общуване с хората. Списъкът на персонажите във Вашата история на живота все още окончателно не е определен. Затова не правете прибързани изводи за това, кого ще задържите и кого – не. В детайли изучете новите отношения.

Рак

Ако Ви се струва, че сте се оказали в епицентъра на събитие, може определено да се каже, че сте прави. Добрата новина е, че сте в „окото на бурята”, тоест, онова място, където всичко е тихо и спокойно. Скоро ще бъдете принудени да търсите убежище от целия този шум, и от крясъците около Вас. Потиснете желанието да отвърнете на удара, или мъжествено да се срещнете лице в лице с враждебните елементи. Трябва да живеете под девиза: „Безопасността е преди всичко”, ако искате да преживеете цялата тази суматоха без особени стресове.

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то – видимо към по-добро.

Дева

Днес е идеален ден , за да измерите своя успех, затова не жалете времето си, за да се огледате и да оцените ситуацията. С Вашия гъвкав график и безупречния си усет, ще можете да определите , кои проекти са близо до завършване , и кое в дадения момент се нуждае от Вашето внимание. Ако един от Вашите приятели се държи по несвойствен за него начин, възможно е той също да претендира за допълнително внимание от Ваша страна. Предоставете му го с цялата си обичайна щедрост, и няма да съжалявате.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

С учудване може да констатирате, че проявявате влечение към неща, които по-рано никога не са Ви привличали, но това е добър знак. Всъщност, може да говорим като за доказателство, че разширявате своя кръгозор, и започвате да търсите стимул в нови идеи. Старите методи и подходи в живота повече не са ефективни. Трябва да си зададете въпроса, защо правите това, което правите. До колкото повече нова информация имате достъп, толкова по-ясно ще видите своето бъдеще.

Стрелец

Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог

Помагате ли на възрастния съсед да си донесе чантата с покупки или доброволно изявявате желание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей

Днес ще бъдете прекалено емоционални. Ще Ви мъчат спомени за преживявания от отминалите години, от които, за съжаление, все- още не можете да се избавите. Неочаквано позвъняване може да Ви даде нова информация, която има вероятност да Ви постави в задънена улица. Съсредоточили сте се върху решаване на финансови въпроси, а ако е нужно, потърсете допълнителна работа. Ще се наложи да се срещате с не много приятни за Вас хора. Ще загубите маса време, а в резултат ще получите само отрицателни емоции.

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

предишна статияОблачно, но все пак топло време днес
следваща статияС първия редовен полет София – Скопие пътуваха двадесет и двама души