Начало Водещи Една от зодиите днес трябва да е готова за решителни действия

Една от зодиите днес трябва да е готова за решителни действия

1345
хороскоп
хороскоп

Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Телец

Днес трябва добре да си помислите, за да измислите наистина интересно приключение за Вас и Вашия любим човек. Иначе много ще му доскучае от еднообразните му отношения с Вас. Развлечението може да бъде всякакво: от най-невинното, до откровено опасното. Важното е, да ви харесва.

Близнаци

Днес звездите Ви препоръчват да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по възможност да прекарате нощта в огромна компания. Сред гостите вероятно ще се намери представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.

Рак

Казват, че любовта не трябва да се търси. Тя трябва да дойде сама, изсипвайки се като сняг на главата Ви. Днес трябва да решите, дали сте съгласни с това, или не, и в съответствие със своето решение да си набележите план за действие. Впрочем, ако любовта вече е при Вас, просто правете всичко възможно, за да не я изгубите…. За това не са Ви нужни съветите на звездите.

Лъв

Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес Вие навлизате в такава фаза, когато поведението Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат влияние над Вас. Напомнете им, че сте в състояние самостоятелно да се справяте със своите задачи, а след това потвърдете думите си с действия. Спомнете си, как в последно време сте хвърляли прах в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че наистина умеете да боравите разумно със своите пари.

Дева

Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За съжаление, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии интереси ще се наложи поне частично да бъдат пренебрегнати. Доста грижи и ангажименти ще имате във връзка с подготовката и организацията на някакви семейни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на лидер и ръководител, толкова по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте, да не хабите времето си напразно.

Везни

Не трябва да си правите за този ден грандиозни планове: за съжаление,  шансовете за постигане на успех не са големи. Най-доброто, което може да направите е, да се постараете да избегнете загубите, а това е напълно по силите Ви. Средата на деня ще се окаже най-сложното време. Именно то ще бъде свързано със силни и противоречиви емоции, необмислени постъпки и изисквания. Сдържайте поривите си и не произнасяйте всичко, което Ви се върти на езика. Самообладанието днес ще Ви бъде много нужно Само с любимия човек може да бъдете истински искрени, тъй като той наистина ще Ви разбере правилно.

Скорпион

Вие упорито не искате да видите това, което става направо пред очите Ви! Ситуацията се променя с всеки изминал ден , а се държите така, сякаш нещата са си по старому. Възможно е, това да е вид защитна реакция, но все пак е по-добре да направите анализ на ситуацията и да предприемете нещо. Иначе последствията може да се окажат печални.

Стрелец

Понякога за вас е много лесно да се докопате до същността на някакъв проблем, ако го обсъдите с човек, който Ви е близък по дух. Затова ако сега размишлявате за нещо, свържете се с някого, на когото имате доверие, и започвайте заедно да се оправяте. В какво всъщност се състои Вашия проблем? На какви съставни части може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да направите за неговото решаване?

Козирог

Днес малките радости в живота ще имат много по-голямо значение от какъвто и да е лукс. Ще получавате огромно удоволствие от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на широка нога винаги изглежда много примамливо, но всега всичко, което е в повече, генерира напрежение, неприятности и прекомерни разходи. Така че сега е много важно да се съсредоточите на най-главното. Направете си списък на онова, което действително Ви е нужно, и ще се убедите, колко лесно може да си облекчите живота.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

предишна статияПракарането пред компютъра време може да бъде полезно за децата до определен момент
следваща статияПроменлива облачност днес, на места с валежи