Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Сутринта разногласията с домочадието могат да достигнат своя най-остър стадий. Може да приемате смутната домашна обстановка много близко до сърцето си, а ко сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието обещава да бъде много по-хармонична. През това време гневът, раздразненето , възбудимостта и прекомерната активност, ще се сменят с практичност, внимание към малките неща и стремеж към полезна и съзидателна дейност. Вечерта не се отказвайте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-добрия начин да изразите своите чувства.

Близнаци

Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас…

Рак

Ще получите интересно делово предложение. То ще стане своеобразно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко усилия, за да оправдаете очаквания на новите партньори. Съвместната работа няма да е лесна, но ще научите много, ще получите ценен опит , а заедно с това и репутация на човек, на който е по силите практически невъзможното. Вечерта е прекрасно време за романтични срещи. Готови сте за смели експерименти и откровени признания, а приятните „сюрпризи” от Вашата „половинка” , няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни

Вътре във Вас се извършва борба между желанието да се окажете в центъра на всеобщото внимание и това, поне за малко да се усамотите. Дайте си време, за да се ориентирате в своите чувства и не се опитвайте да направите избора си колкото се може по-скоро. Ако Ви поканят на някакво многолюдно мероприятие, не бързайте да го приемате или отказвате. Опитайте се да се почувствате комфортно в това състояние на неопределеност – то стимулира появата на много нови идеи.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

Не трябва да поемате прекалено много задължения: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкова по-добре ще премине деня. Няма причина за опасения от неуспехи в сериозните и важни работи, но дребните неприятности днес са повече от допустими. Вероятни са лесни победи и не е изключено благоприятно разрешение на някакъв важен за Вас въпрос. Първата половина на деня е подходяща за пътувания и неформални срещи. През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разум няма да Ви напусне при никакви обстоятелства. Много ярко и почти агресивно ще се проявява днес стремежът Ви към независимост.

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв начин да се поглезите, а още повече – да Ви поглези любимия човек. Намекнете му за това, а после му дайте възможност и да изпълни Вашето желание. И ако Ви рабере, знайте, че наистина Ви е провървяло с него!

Водолей

Някой в последно време е предизвикал у Вас много позитивни емоции, като Ви е дал да разберете, че чувствата Ви са взаимни. И какво да правите от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на шок, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете заедно да вечеряте. Трябва да съберете сили, за да имате възможност да правите и за в бъдеще същото добро впечатление.

Риби

Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

предишна статияБезпрецедентно: Гешев иска мониторинг над собствената си страна
следваща статияДнес ще преобладава слънчево време