зодиак зодии

Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Опитвате се да успеете с всичко, и затова не успявате нито на една дейност да отделите достатъчно внимание и време. Това се отнася и за личния Ви живот.Ако имате любим човек, бъдете уверени, че това силно го обижда. А ако нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви достигнат време, сили и енергия.

Близнаци

През този ден звездите Ви препоръчват буквално да заразите с идеи своя любим човек, да се ангажирате с това, което го интересува и искрено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете наистина единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак

Днес ще узнаете от своя любим човек нещо, което в значителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви обясни много неща, над които никога преди не сте се замисляли. И остава само да вярвате (или поне да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Дева

Всяка, даже и най-незначителната хитрост , ще бъде възприета от Вашия любим човек „на щик”. Затова се постарайте днес да сте максимално честни и избягвайте всякакви двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни

Предстои Ви ден на ползотворна работа, подходящ, както никога, за нови начинания. Ще успявате да намирате най-добрия начин за решаване на всеки проблем, като няма да се страхувате да отстъпите от традициите и да изпробвате нещо ново. Вероятност от грешки има, но Вие ще ги забележите и оправите, преди да са възникнали проблеми.Близките Ви ще са много учудени от взетите решения, и ще са Ви нужни убедителни аргументи, особено ако става дума за дългосрочни планове.

Скорпион

Ще постигнете победа над своите конкуренти, но тя ще Ви струва доста скъпо и едва ли ще и се зарадвате. С трудности ще бъде свързано дори постигането на най- скромните успехи, а ако пред Вас стои доста висока цел, ще се наложи да се трудите с пот на чело. Отношенията с шефовете ще станат доста напрегнати, а всяка Ваша грешка може да предизвика взрив от негодувания. Нуждаете се от подкрепа и навярно ще я получите от някого от близките си. Впрочем, не всички прояви на любов и внимание се оказват приятни и доста често ще Ви се струва, че хората безцеремонно се намесват във Вашия живот. Ако това стане причина за конфликт, възстановяването на отношенията ще бъде сложно.

Стрелец

През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог

Успешен ден, интересен и весел, позволяващ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и неочаквано да разберете, че то не е толкова недостижимо. Пред Вас ще се открият много нови перспективи – завладяващи, но не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова дейност, независимо от нейния характер. Денят също е подходящ и за общуване, независимо от това, дали ще е официално, делово, неформално или приятелско.

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, за да не се налага след това да се разкайвате за своята бъбривост. Дайте си сметка, че каквато и неприятност да се случи, винаги има хора, които са знаели точно какво ще стане. Обсъдете всичко в семеен кръг, и решението ще дойде неочаквано бързо.

Риби

Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!

предишна статияВижте коя зодия днес трябва да бъде готова за удар с емоционален камшик
следваща статияВремето днес – слънчево и горещо