зодиите

Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец

Много рядко се случва така, че представител на Вашия знак да се чувства неуверено. Това значи, че на другите е трудно да се справят с Вас, тъй като едва ли бихте позволили някой да вземе връх . Ако някой поиска да Ви прехвърли представителни пълномощия, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в състояние да направят това сами, с радост бихте го направили. Така че ако днес Ви попадне подходящ случай, непременно се възползвайте от него.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв

Общувайте с хората, не мислете прекалено много за материалната изгода. Нали по този начин имате възможност за обмен на впечатления, получаване на една или друга информация, а това, в рамките на денонощието се явява огромна ценност. Това е прекрасно време за закупуване на книги и четене на статии с актуално съдържание, както и за интензивен обмен на мнения със съмишлениците. Оригинален смел замисъл , роден в разговор с приятели, може бързо да се превърне в реалност, и по този начин и Вие, и Вашите събеседници, ще минете веднага от думи към дела.

Дева

Не се хвърляйте от крайност в крайност. Последователността и готовността да се движите към целта постепенно, преодолявайки едно след друго препятствията, днес е много важна. Колкото и сериозни да са трудностите, не трябва да губите увереност в себе си ! Шансовете да постигнете успех са много големи, но просто трябва да удвоите усилията си. Денят е много сложен емоционално и от време на време ще бъдете подложени на раздразнение и гняв, а реакциите Ви на малките недоразумения ще станат неочаквано и неоправдано силни. Прекомерно ще увеличите вероятността за разправии с близките си.

Везни

Бъдете готови за удар с емоционален камшик. Целият този бавен процес, който сте показвали, неочаквано ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на куршум. Хванете се за тази движеща сила, която днес след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще изглеждат така, сякаш е излетяла пробката, блокираща дейността на Вашите мисловни тръби, и идеите са потекли бързо и ефективно. Наслаждавайте се на възможността и свободата да действате почти толкова бързо, колкото мислите!…

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не бързайте с новите инициативи през първата половина на деня : голяма е вероятността да направите куп щуротии под влияние на някакви илюзии, бурни чувства или неверни съвети. През това време от денонощието не трябва да правите нищо, което би довело до обостряне на хронични заболявания. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( например подозрения в нечестни намерения на партньор или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подходяща за занимания от личен характер, решаване на творчески задачи и любовни срещи.

Козирог

Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Външният свят няма какво да Ви предложи, и затова днес просто се опитайте да го игнорирате. Съобщенията в пресата са пълни с атрактивни заглавия, но в тях няма нищо съществено. Крайно време е да разберете, че истинското щастие няма нищо общо с обувките, които носите, напитките, които пиете, или с това, колко е скъп мобилния Ви телефон, и каква е неговата марка. Хвърлете един критичен поглед, за да си изясните, с какво са заети останалите. А защо се занимават точно с това? Поработете над собствената си жизнена философия.

предишна статияОще един горещ и слънчев летен ден
следваща статияЕдна от зодиите днес рискува да попадне в страшен скандал