зодиак

Овен

Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „сладка” истерийка, свързана с мистериозното изчезване на нещо много важно. Почакаите с разгръщането на толкова активна дейност, погледнете в чантата си, а и потърсете в собствените си джобове.”Нещото” никъде не се е загубило, а Вие днес сте просто склонни към нервозност.

Близнаци

Не е желателно през този ден да започвате нещо принципно ново, грандиозно и сложно, а по-добре се ограничете с ежедневните задължения и се постарайте да доведете до край започнатото. Възможни са сериозни разногласия с деловото обкръжение и ще Ви се стори, че шефовете не Ви оценяват достатъчно, а и претенциите им са необосновани. Прекалено мнителни сте, и общуването с Вас съвсем не е лесно. Към своя любим човек и към всичко онова, което говори,се отнесете с голяма доза скептицизъм. Иначе рискувате да се увлечете по тичане по поредната дъга, и Вашата пълна скорост ще се сблъска с бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите.

Рак

Днес трябва да се доверите на своята интуиция и да направите всичко в пълно съответствие с онова, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разума, разбира се, също не трябва да се игнорира, но ако изведнъж се окаже в конфликт с интуицията, на нея, като на любима дама, трябва да бъдат дадени предпочитания!

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.

Везни

В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион

Днес ще е много трудно да не разочаровате хората, които Ви вярват. Обстоятелствата се подреждат по не най-благоприятния начин, и затова ще бъде практически невъзможно да удържите на дадената по-рано дума. Ще трябва да положите титанични усилия за да постигнете онова, което през другите дни Ви се е удавало леко. Търсете човека, в компанията на когото душата Ви „си почива” – навярно имате такъв човек в своето обкръжение. Не е важно дали ще излезете на заведение, или ще си останете в къщи. Днес просто Ви е нужна атмосфера на емоционален комфорт и усещане на пълна безопасност.

Стрелец

Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще останат дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема важни решения и ни кара да завием наляво, макарт и да сме твърдо уверени, че правилната посока е на дясно. Това е само един от случаите, а като се има предвид Вашата чувствителност, Вие ще го разберете веднага щом отворите очи. Но всичко ще Ви се изясни съвсем скоро и където съвсем не предполагате, когато се срещнете и поговорите с човек, който незабавно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби

При Рибите ще се появи горещо желание да направите някакъв сюрприз на своята втора половинка.Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите съветват, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно бельо. Бъдете убедени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.

предишна статияПредимно ясно време с лек вятър и температури без промяна
следваща статияАПИ: На АМ „Тракия” в района на пътен възел „Пазарджик” има ограничения заради ремонт