Начало Хороскоп Една зодия трябва се изяви като лидер днес, друга трябва да бъде...

Една зодия трябва се изяви като лидер днес, друга трябва да бъде деликатна с партньора

963
овен

Овен

Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй като сте надценили своите възможности. Това съвсем не значи, че трябва напълно да се откажете от покупки, но трябва да се замислите дали си струва да си позволявате големи и скъпи придобивки именно днес. С работата си се справяте леко и шефовете са напълно доволни от Вас. У близките Ви са се натрупали много претенции, така че предстои да изслушате не малко неприятни забележки по свой адрес. Постарайте се да реагирате сдържано. Ако негативните тенденции са прекалено много, конфликтът ще е много продължителен.

Телец

Любимият Ви човек днес сериозно ще се нуждае от Вашата компания. Всяка секунда, когато няма да сте до него, ще тъгува страшно много, и затова се постатйте , да не се отдалечавате кой-знае колко. Не травмирайте нежната душа на своята втора половинка!

Близнаци

Днес природата ще се окаже против Вашите отношения. Метереологичното време по никакъв начин няма да способства за романтични разходки и страстни признания в любов, но и няма да Ви даде възможност да се концентрирате един в друг: нещо непрекъснато и задължително ще Ви отвлича. Затова , ако има възможност да не излизате от къщи, не го правете…

Рак

Днес Вашияt любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време. Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв

Близкото приятелство става още по-близко, и малко по малко научавате, че има повече разновидности на любовта, отколко въобще сте си представяли. Вие двамата сте пример за идеално равновесие. Това, което не достига на всеки от Вас, у другите е в изобилие. Освен това вие влияете един на друг на най-добрите си качества. Затова ако се опитвате да направите правилния избор, трябва да бъдете малко подтикнати. Позвънете на този човек, и му кажете какво става. Той ще Ви вдъхнови за онова, което в крайна сметка ще се окаже най-добро за Вас.

Дева

Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите много за това, как Ви е скъп и колко много го обичате. По-добре докажете това на дело или поне с погледи, докосвания и прегръдки. Заедно те означават много повече от всички страстни думи.

Везни

Постарайте се днес да избегнете обидите и разочарованията в семейството и с възлюбените. Има вероятност да Во донесат късмет кратките пътешествия, свързани с изкуството, музиката и сферата на развлеченията.Решаването на финансовите въпроси е по-добре да отложите, защото колкото и големи усилия да положите, резултаст нма да има.

Скорпион

Някой от роднините или от кръга Ви на общуване се движи доста бавно? Днес трябва без всякакво притеснение да вземете управлението в свои ръце и да поощрите този човек да тръгне след Вас! Той безкрайно се доверява на Вашето мнение и само е чакал момента, в който ще му кажете, какво точно искате да направи. И двамата ще усетите, че навлизате в нова фаза на Вашите отношения, дори и точно Вие да го водите в новата посока. Затова не се вълнувайте и не се страхувайте, че поемате твърде много инициатива и отговорност.

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог

С партньора Ви се случва нещо странно? Не притеснявайте човека – ако иска, и сам ще Ви разкаже. Ако пък не иска, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите нещо повече, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Вие сте много интересен човек. Признайте си: имате необичайни идеи, прекрасни планове и умни мисли. Възможно е да се безпокоите, че онова, за което сте мислили, може да се окаже , че не е така прекрасно, както би Ви се искало. Мислите си, че може да махнете на всичко с ръка и да се откажете от започнатото? Не става! Вашите идеи са великолепни, и е напълно естествено, че преживявате , какъв ще бъде резултата . Смело продължавайте напред!.

предишна статияПак облаци, дъжд и студ
следваща статияАктуална пътна обстановка