зодиак

Овен

Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Телец

Ако нещо не Ви устройва, не се притеснявайте ясно и честно да кажете на Вашия любим човек. Кавгите трябва да се потушават в зародиш, а проблемите – да се решават още преди тяхната проява. Иначе може да стане прекалено късно. Бъдете внимателни към появата на нежелателни тенденции във Вашите отношения!

Близнаци

Никой и никога не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от близките Ви, с когото си приличате по характер, е замислил да Ви устрои предствление – този път нещо по-голямо от традиционна сбирка на семейството. И колкото и да Ви е забавна тази история, , с последствията от нея евентуално ше се занимавате точно Вие. А това съвсем няма да Ви бъде весело. Приемете го, като плащане за представлението…

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

Намирате се в пика на творческата си активност и действате неуморимо, благодарение на талантите си. Погрижете се, да имате около себе си достойни зрители, а на един от тях предстои да изиграе много важна роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи не само буйната фантазия, но и суета, а това може да стане причина както за главозамайващи успехи, така и за обидни недостатъци. Следете как се развива ситуацията и не изпускайте инициативата – днес може да бъдат поистигнати блестящи резултати в дейности, кото за Вас са много значими. Много е важно, да не изпуснете своя шанс.

Дева

През този ден Вашият любим човек ще Ви донесе подарък – съвсем неочакван, и даже твърде е възможно да бъде и ненужен . Не забравяйте ,все пак, да поблагодарите, иначе желанието да Ви прави сюрпризи ще изчезне у него за дълго, ако не и за винаги. По-добре малко неискреност, отколкото много разочарования и сълзи.

Везни

През този ден трябва да сте готови за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже доста сложен. Професионалните проблеми няма да са прекалено сериозни, но ще бъдат достатъчно многобройни. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а важните дела и отговорни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадение ще Ви позволи по друг начин да погледнете на своя личен живот и да промените някои неща към по-добро. Импровизирайте, но се старайте да оставате в рамките на традицията: прекомерната оригиналност не е за препоръчване.

Скорпион

Обърнете внимание на интригуващите възможности за издигане в службата и многообещаващите партньорски отношения. Това може да оживи интереса и към сегашната Ви работа, а и да открие оред Вас пътища за нови възможности, ако имате такова желание. Всички промени, заложени сега, ще Ви донесат изключителна полза, особено ако мислите коренно да промените живота си и да добавите огън в уморителната ежедневна рутина.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

Водолей

Днес може да възнинат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

Риби

Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това означава, че трябва да приемете създалото се положение такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по друг път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е дори резултата да Ви хареса! Такъв подход съвсем не означава, че въобще няма да Ви интересува, как ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига умът , за да разберете, къде трябва да насочите своите усилия, и къде – колкото и да се стараете – няма да има ефект.

предишна статияРазкъсана облачност със слънчеви часове днес
следваща статияАПИ: Ремонтите по магистралите продължават