зодиак

Овен

За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност – без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Телец

Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия списък, отложени за последната минута. Навярно ще Ви е трудно да обхванете всичко, имайки предвид Вашата заетост, но определено си струва, да положите усилия. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкова по-бързо ще се възползвате от радостите на живота.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Безпристрастната гледна точка е винаги най-правилната, а това е особено валидно днес, когато около Вас ще кипят куп емоции. Ако това се случи в професионалната сфера, опитайте се, колкото може по-бързо да се окажете далече от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до личната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към откровен разговор.

Лъв

Не си заслужава днес да проверявате днес чувствата на своя любим човек. Може да се увлечете и случайно да го обидите. Ако това все пак се случи, трябва да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята любов. Ще Ви простят, но обидата ще остане.

Дева

Ако отстоявате своята гледна точка, непременно ще преуспеете. Но на пътя Ви може да се появят неочаквани препятствия – като в киното, когато в салона се появява шерифа на града и заявява, че той е стопанин на този град, дори и това да е незаконно. Но не трябва да недооценявате силите на своите съмишленици, които ще Ви подкрепят в най-неочаквания момент , и ще помогнат правдата да бъде възстановена.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец

Днес Вашия любим човек ще се окаже привърженик на бързите решения и стремителните действия. Вие ще бъдете малко по-бавни и умерени и затова в един момент ще му служите за котва или буксир, което значи, че всячески ще затруднявате неговото препускане. Може би наистина това е за добро?…

Козирог

Днес Вашия любим човек ще Ви разкаже някаква история от своя личен живот, която съвсем няма да Ви засяга. Може би си има тайна поклонничка или сам е станал поклонник на някого?… Постарайте се да извлечете максимална полза от този откровен разговор.

Водолей

Обърнете днес малко повече внимание на своята майка. Тя сега е в лошо настроение и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомнби стара болежка, за която отдавна сте забравили, и е крайно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за личния си живот. Покажете се в очите на любимия в съвършено друг образ. Актрисата от Вашата душа иска да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би жената –вамп?!!! Бъдете сигурни – няма да съжалявате.

Риби

Днес вдъхновението приема безброй форми. Главното е, че в дадения момент Вие сте изключително отворени за всички нови идеи. Пригответе се за бмбардиране със стимули! Непознати изведнъж ще се окажат потресаващо интересни, а скучните ръководители – гении. Ако сте се надявали на творческа искрица, ще получите точно онова, което Ви трябва, и даже повече. Позволете на вдъхновението да Ви залива през целия ден, а след това се хванете за една-две идеи, които според Вас представляват реална ценност.

предишна статияФилмът за Никълъс Кейдж с негово участие тръгва през март догодина
следваща статияИдват сняг, вятър и студ