зодиите

Овен

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Всички около Вас се хвалят със своите успехи, и това може да разклати Вашата увереност в себе си. Обезателно трябва да се съпротивлявате на това! Следващия път, когато някой започне да се хвали, разобличете този блъф. Изяснете какво се крие зад тези думи, и попитайте какво конкретно е свършил. В това , което става, и Вие имате заслуга, така че ако някой се опита да я оспори, съберете смелост и кажете всичко на всеслушание.

Рак

Като цяло денят не е съвсем удачен от делова гледна точка, и затова бъдете готови за финансови загуби, но пък за продължаване на отдавна започнати работи е много перспективен. Знайте, че ако се захванете с нещо, което е принципно ново, има вероятност да се сблъскате със сериозни трудности. Важните преговори водете по телефона: при лични контакти лесно ще се съгласите на условия, които не само не Ви харесват, но и не са изгодни. Пътуванията ще са удачни, но и много уморителни. Ако се налага да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, защото в противен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв

Днес Лъвовете са крайно уязвими – буквално всеки може да обиди предствителите на царския знак. От друга страна преживяванията, в това число и не най-приятните, ви действат вдъхновяващо. Идеите, които ще Ви минат днес през главата, трябва непременно да обмислите, защото реализацията им ще Ви е от полза. Денят ще премине леко и спокойно, ако редом с Вас е човек, способен да Ви каже няколко добри думи в трудна минута. А и почивката в усамотение не е най-добрия избор.

Дева

Имали сте планове за днес? Забравете ги! Днес под секрет ще Ви кажат нещо такова, че напълно ще прекрои плановете Ви за деня. Хубаво ще е, ако не се отнася за плановете Ви за живота…

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион

Денят ще бъде успешен и обстоятелствата ще се подреждат в полза на Скорпионите. Ако имате възможност, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте полезни запознанства и покажете по възможно най-подходящия начин своите достижения, таланти и способности. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде огромен. Вероятни са интересни срещи и романтични увлечения. Влюбените ще могат да постигнат хармония и взаимно разбиране, както и да преодолеят отдавнашни разногласия. Бъдете внимателни при пътувания.

Стрелец

Ако има някой, който да обича романтиката, това сте Вие. Обичате любовта, заедно с всички изненади, красиви жестове и допълнителни емоции, които вървят заедно с нея. Например увлечението преданността и всички жестове, които продължават секунда по-дълго – с тях всичко е казано. Пригответе се за още един подобен ден, в който (по мнението на представителите на Вашия знак), просто не може да по-хубаво. Само разбира се, ако не се намери експерт, който да знае как да подобри идеалното.

Козирог

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било дейност, с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Водолей

При общуване с любимия човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно не само за да съхраните мира в отношенията, но и за да получите честни отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте семейните отношения! Този ден ще бъде изпълнен с трудности, преодоляването на които ще бъде много по-лесно, ако усилията са обединени. Днес сте склонни да правите планове за далечно бъдеще, а в същото време би трябвало да направите подготовка за предстоящите наскоро събития. В разходите бъдете икономични : прекалено лесно харчите големи суми.

Риби

Животът е дълъг път, изпълнен с големи загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-добър ще бъде прагматичния подход. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а след това може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате определено време с приятели, за да си отдъхнете от всички онези важни въпроси.

предишна статияЛегендата на соул музиката Стиви Уондър навърши 70 години
следваща статияОще един топъл ден, температурите ще надминат 30 градуса на места