Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен

Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.

Близнаци

Крайният резултат от Вашите планове и усилия изцяло и напълно ще зависи от отношението Ви към собствените усилия , и от това, как общувате с другите хора. В края на крайщата какъв е смисъла на успеха, ако се отдалечавате от близките си и се побърквате от стрес, опитвайки се да постигнете този успех? В даден момент емоциите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-натаъшния Ви план за действие. И особено важно е да помислите, когато решите да критикувате някого.

Рак

Бъдете внимателни! Досадна грешка, допусната днес, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, дори и да изглежда оправдан. Това ,в частност, е особено валидно за търговските предприятия. Не е желателно да купувате и продавате имоти, в това число и старини предмети. Евентуална среща със стари приятели ще бъде много приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали отношения може да се възобновят, но с ново качество, и за всеобща радост. Близък човек планира да Ви каже добра новина…

Лъв

В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

Везни

Очаква Ви ден на конструктивните диалози! Не трябва да се безпокоите, че не Ви достигат сили, знания или навици. Може да обсъждате всякакви проблеми, без да се страхувате, че дискусията ще прерастне в конфликт. Събеседниците ще Ви чуят и ще бъдете разбрани правилно, а и самите Вие ще си съставите пълна картина на ситуацията. Колкото е по-сложна задачата, толкова по-увлекателно за Вас ще е нейното решение. Втората половина на деня е подходяща за решаване на въпроси, свързани със семейния бюджет и общото имущество. Денят е много подходящ за романтични запознанства. Започващите сега отношения ще Ви бъдат полезни и ще Ви помогнат да разкриете нови страни на своя характер, и да станете по-хармонична личност. Освен това ще се радвате на куп приятни емоции.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

Oтлагали сте сключването на това делово съглашение , тъй като това е била единствената разумна стратегия за момента. Сега Вашето очакване е време да приключи и трябва да сложите край на това, което е било стигнало до мъртва точка. Сега Вашата усърдна работа ще започне да Ви се отплаща. И макар че по начало живеете изключително с вълненията на настоящия момент, в последно време сте успели да се замислите и за бъдещето, ноето еднозначно ще донесе своите плодове. Бъдете агресивни, но пуснете в ход своето фирмено обаяние.

Козирог

Вие сте много задълбочен човек, а това е отлична изходна точка в случаите, в които се налага да казвате неприятни истини. Организирайте си допълнително търсене на информация, за да се убедите, ча сте запознати с всички факти, а после се настройте да формулирате нещата така, както са според Вас. Вашето изключително внимание към всички детайли на ситуацията ще Ви направи добра услуга. Най-вече аудиторията Ви ще се окаже много по-възприемчива, отколкото сте се надявали.

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби

Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената сотуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

предишна статияИ днес ще вали, ще гърми и ще духа гадно
следваща статияСъвместна операция на 22 страни спаси близо 4 500 влечуги от превръщането им в модни аксесоари